Skvělou horkou čokoládu připravíte i doma. Tři recepty z mléčné čokolády

Karamel si můžete vyrobit i doma svařením plechovky kondenzovaného mléka.
Zdroj: alexanderon/Shutterstock.com

Karamel ve slané verzi má komplexní chuť.
Zdroj: Denis Kukareko/Shutterstock.com

Karamelovou horkou čokoládu můžete ozdobit šlehačkou a karamelkou.
Zdroj: contrse/Shutterstock.com

Na lískooříškovou čokoládu potřebujete jen pár surovin.
Zdroj: Pixel-Shot/Shutterstock.com

S dekorací horké čokolády se dá vyhrát.
Zdroj: Fascinadora/Shutterstock.com

Správný postup je nejprve zahřívat mléko.
Zdroj: Dragon_Fly/Shutterstock.com

Horká čokoláda vám prokazatelně zlepší náladu.
Zdroj: Liliya Kandrashevich/Shutterstock.com

Zkuste netradiční bílou horkou čokoládu.
Zdroj: OnlyFOOD/Shutterstock.com

Do bílé horké čokolády zkuste přimíchat i kokosové mléko.
Zdroj: iuliia_n/Shutterstock.com

Ozdobit bílou čokoládu můžete dle libosti.
Zdroj: Nataliya Arzamasova/Shutterstock.com