Jak upéct dokonalé sněhové pečivo? Pusinky mohou ozdobit i stromeček

Zašleháním špetky holandského kakaa pusinky získají hnědou barvu.
Zdroj: dana2000/Shutterstock.com

Pro mramorování se dá využít i kousek hořké čokolády.
Zdroj: Kati Finell/Shutterstock.com

Pusinky se strouhaným kokosem neboli kokosky.
Zdroj: from my point of view/Shutterstock.com

Se sněhovým pečivem se dá vyhrát barevně i tvarově.
Zdroj: Kati Finell/Shutterstock.com

Malé stromky mohou dozdobit posypem i nejmenší.
Zdroj: Alexander Mogilevets/Shutterstock.com

Sněhuláci ze sněhového pečiva mohou dostat slušivou šálu coby barevné vlasové želé.
Zdroj: Julia Pajumae/Shutterstock.com

Vánoční stromek zvládnete vyrobit díky zubatému nástavci zdobicícho sáčku.
Zdroj: Anna Shepulova/Shutterstock.com

Stromy na špejli potřebují nástavec s jedním štíhlým plochým otvorem.
Zdroj: Julia Tarasenko/Shutterstock.com

Sněhové věnečky nebo kolečka skvěle zafungují i coby vánoční sněhové řetězy.
Zdroj: hofhauser/Shutterstock.com

Ze sněhového pečiva mohou vzniknout i myšky.
Zdroj: annafromm/Shutterstock.com

Sněhuláci ze sněhového těsta.
Zdroj: Anastasia_Panait/Shutterstock.com

Do sněhového pečiva přidejte barvu a nepromíchávejte zcela, vznikne pruhovaný efekt.
Zdroj: Elena Veselova/Shutterstock.com

Ze sněhových zelených pusinek můžete vyrobit i netradiční stromek.
Zdroj: pablo_franca/Shutterstock.com

Pracujte s klasickými vánočními barvami.
Zdroj: Anastasia_Panait/Shutterstock.com

Díky zdobicímu sáčku si urychlíte práci.
Zdroj: Olga Dubravina/Shutterstock.com

Správně ušlehaný sníh vytvoří ostré špičky.
Zdroj: Olga Dubravina/Shutterstock.com

Sníh musí být hutný, lesklý a hladký.
Zdroj: Natasha Breen/Shutterstock.com

Sněhové pusinky vyrobíte snadno za pomocí lžíce.
Zdroj: FrauTori/Shutterstock.com