iReceptar.cz
3/5
Pinterest
Facebook

Speciality korejské kuchyně: Nudle nängmjon a kimchi

×
REKLAMA
Chladné nudle s masem, studeným vývarem mají pikantní lehce kyselou chuť.

Chladné nudle s masem, studeným vývarem mají pikantní lehce kyselou chuť.

Zdroj: Shutterstock.com / mogilami

Kimchi můžete podávat jako přílohu, ale přidávat jej i do polévek.

Kimchi můžete podávat jako přílohu, ale přidávat jej i do polévek.

Zdroj: Shutterstock.com / zarzamora

suroviny na přípravu kimči a hotové kimči

suroviny na přípravu kimči a hotové kimči

Zdroj: Shutterstock.com / norikk

Příprava zeleninové směsi kimchi a cukemono je velmi podobná

Příprava zeleninové směsi kimchi a cukemono je velmi podobná

Zdroj: Shutterstock.com / casanisa

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Chladné nudle s masem, studeným vývarem mají pikantní lehce kyselou chuť.
Kimchi můžete podávat jako přílohu, ale přidávat jej i do polévek.
suroviny na přípravu kimči a hotové kimči
Příprava zeleninové směsi kimchi a cukemono je velmi podobná
obrázek z archivu ireceptar.cz