iReceptar.cz
8/13
Pinterest
Facebook

Staré dobré zelí: zelenina i lék od starověku po dnešek

×
REKLAMA
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou

Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou

Zdroj: Shutterstock.com / citr

Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké

Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké

Zdroj: Shutterstock.com / istetiana

K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí

K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí

Zdroj: Shutterstock.com / Karl Allgaeuer

Kysané zelí je naší domácí superpotravinou

Kysané zelí je naší domácí superpotravinou

Zdroj: Shutterstock.com / Dani Vincek

nakládané zelí

nakládané zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

červené a bílé zelí

červené a bílé zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

bílé zelí

bílé zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Sto gramů syrového bílého zelí dodá tělu takové množství vitaminu C jako sklenice pomerančové šťávy.

Sto gramů syrového bílého zelí dodá tělu takové množství vitaminu C jako sklenice pomerančové šťávy.

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

nakládané zelí

nakládané zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Nakrouhané zelí

Nakrouhané zelí

Zdroj: Shutterstock.com

Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama

Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama

Zdroj: Shutterstock.com / Floki

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
nakládané zelí
červené a bílé zelí
bílé zelí
Sto gramů syrového bílého zelí dodá tělu takové množství vitaminu C jako sklenice pomerančové šťávy.
nakládané zelí
Nakrouhané zelí
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
obrázek z archivu ireceptar.cz