Návod na jednoduché loupání brambor. Už nikdy to nebudete dělat jinak!
Budete potřebovat ostrý nůže, pár brambor a hrnec s vodou.
Řez nesmí být moc hluboký, měl by být takový, jak vidíte na obrázku.
Dbejte na to, aby řez procházel středem brambory a konec se spojil ze začátkem.
Brambory nechte vařit tak dlouho, jak jste zvyklí.
Horkou vodu slijte.
Na dvě minuty brambory schlaďte studenou vodou.
Uchopte bramboru a jemně zatlačte na slupku, ucítíte, jak vám začne pod rukama klouzat.
A tak zcela bez problémů stáhenete polovinu slupky.
Postupně tak běhěm chvilky oloupete všechny uvařené brambory.
A je hotovo!
Klasické loupání brambor ponechte někomu neznalému... ;-)
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.