iReceptar.cz
7/9
Pinterest
Facebook

Nejlepší domácí hamburger s trhaným masem v briošce

Do hamburgeru se skvěle hodí list křupavého ledového salátu.

Do hamburgeru se skvěle hodí list křupavého ledového salátu.

Zdroj: Bartosz Luczak / Shutterstock.com

Maso se dá jen jednoduše podávat třeba i v ciabattě s cibulí.

Maso se dá jen jednoduše podávat třeba i v ciabattě s cibulí.

Zdroj: from my point of view / Shutterstock.com

Obědovou variantou je příloha v podobě kaše.

Obědovou variantou je příloha v podobě kaše.

Zdroj: Martin Turzak / Shutterstock.com

K trhanému vepřovému a kaši půjde i okurkový salát.

K trhanému vepřovému a kaši půjde i okurkový salát.

Zdroj: Bartosz Luczak / Shutterstock.com

Na pomalé pečení se hodí i vepřové ramínko.

Na pomalé pečení se hodí i vepřové ramínko.

Zdroj: Dar1930 / Shutterstock.com

Trháné maso je šťavnaté a plné chuti.

Trháné maso je šťavnaté a plné chuti.

Zdroj: JGA / Shutterstock.com

Briošky neboli housky zvládnete upéct i doma.

Briošky neboli housky zvládnete upéct i doma.

Zdroj: Elena Veselova / Shutterstock.com

Klíčem je pomalé pečení a alobalem zakrytá nádoba.

Klíčem je pomalé pečení a alobalem zakrytá nádoba.

Zdroj: stockcreations / Shutterstock.com

Maso natrháte snadno pomocí dvou vidliček.

Maso natrháte snadno pomocí dvou vidliček.

Zdroj: KarepaStock / Shutterstock.com

Do hamburgeru se skvěle hodí list křupavého ledového salátu.
Maso se dá jen jednoduše podávat třeba i v ciabattě s cibulí.
Obědovou variantou je příloha v podobě kaše.
K trhanému vepřovému a kaši půjde i okurkový salát.
Na pomalé pečení se hodí i vepřové ramínko.
Trháné maso je šťavnaté a plné chuti.
Briošky neboli housky zvládnete upéct i doma.
Klíčem je pomalé pečení a alobalem zakrytá nádoba.
Maso natrháte snadno pomocí dvou vidliček.