Nejlepší domácí hamburger s trhaným masem v briošce

Do hamburgeru se skvěle hodí list křupavého ledového salátu.
Zdroj: Bartosz Luczak / Shutterstock.com

Maso se dá jen jednoduše podávat třeba i v ciabattě s cibulí.
Zdroj: from my point of view / Shutterstock.com

Obědovou variantou je příloha v podobě kaše.
Zdroj: Martin Turzak / Shutterstock.com

K trhanému vepřovému a kaši půjde i okurkový salát.
Zdroj: Bartosz Luczak / Shutterstock.com

Na pomalé pečení se hodí i vepřové ramínko.
Zdroj: Dar1930 / Shutterstock.com

Trháné maso je šťavnaté a plné chuti.
Zdroj: JGA / Shutterstock.com

Briošky neboli housky zvládnete upéct i doma.
Zdroj: Elena Veselova / Shutterstock.com

Klíčem je pomalé pečení a alobalem zakrytá nádoba.
Zdroj: stockcreations / Shutterstock.com

Maso natrháte snadno pomocí dvou vidliček.
Zdroj: KarepaStock / Shutterstock.com