Uvařte si vietnamskou polévku phở i doma

I z polévky můžete udělat hlavní chod.
Zdroj: Autor: Lisovskaya Natalia

Phở chutná nejlépe dotažené citronovou šťávou a čerstvou chilli papričkou.
Zdroj: Autor: Sentelia

Na přípravu vietnamské polévky je potřeba jen pár surovin.
Zdroj: Autor: CROSSPHOTO

Koření, bez kterého phở neuvaříte.
Zdroj: Autor: Nguyen Quynh Tra My

Perilla, někdy vietnamská bazalka, se přidává až na závěr.
Zdroj: Autor: JIANG HONGYAN

Perilla má nafialovělou barvu a nahořklou chuť.
Zdroj: Autor: AN NGUYEN

Do phở patří jedině rýžové široké ploché nudle.
Zdroj: Autor: NAK Photographer

Phở je neobyčejně silný vývar s masem, nudlemi a bylinkami.
Zdroj: Autor: Lisovskaya Natalia