Skvělé vánoční polévky: kapří s koriandrem, krémová lososová a jemná žampionová
×
REKLAMA

Vyzkoušejte místo kapra lososa.
Zdroj: Mahara/Shutterstock

Žampionová polévka bude nadýchaná, když ji před podáváním krátce znovu rozmixujete.
Zdroj: MariaFoz/Shutterstock

Kapří polévka nemusí být zakalená.
Zdroj: Besjunior/Shutterstock

Kousky lososa si dejte zvlášť pro podávání.
Zdroj: Cesarz/Shutterstock

Lososová polévka potěší plnou svěží chutí.
Zdroj: Viktory Panchenko/Shutterstock

Z krémových žampionů bude polévka tmavší.
Zdroj: artNC/Shutterstock

Kdo nemá rád smetanu, může přidat více brambor.
Zdroj: gkrphoto/Shutterstock

Na slavnostní tabuli lososová polévka bude ladit.
Zdroj: Richard Semik/Shutterstock

Do polévky se nebojte dát křupavé krutony.
Zdroj: Richard Semik/Shutterstock