Poctivý recept na zdobené máslové sušenky, makové jidáše a tvarohové zajíčky
×
REKLAMA

Makové jidáše s medem
Zdroj: Šárka Babická, David Turecký

Tvaroh používejte co nejsušší, balený, ne vaničkový.
Zdroj: Eivaisla / Shutterstock.com

Sušenky si můžete upéct v nejrůznějších tvarech
Zdroj: Shutterstock.com / 279photo Studio

Jidáše se pečou v různých tvarech.
Zdroj: Luccia / Shutterstock.com

Tvarohová bábovka je vláčná.
Zdroj: Shutterstock.com / Elena Veselova

Vše je připraveno, můžete se pustit do pečení
Zdroj: Pinkyone / Shutterstock.com

Velikonoční máslové sušenky
Zdroj: Šárka Babická, David Turecký

Velikonoční tvarohový beránek
Zdroj: Šárka Babická, David Turecký

Velikonoční máslové sušenky
Zdroj: Šárka Babická, David Turecký