iReceptar.cz
7/7
Pinterest
Facebook

Velikonoční dobroty netradičně: Banánový beránek a celozrnné jidáše

I bábovku můžete nazdobit velikonočně čokoládovými nebo marcipánovými vajíčky.

I bábovku můžete nazdobit velikonočně čokoládovými nebo marcipánovými vajíčky.

Zdroj: 5 second Studio / Shutterstock.com

Jidáše se pečou v různých tvarech.

Jidáše se pečou v různých tvarech.

Zdroj: Luccia / Shutterstock.com

Upečeného můžete polít čokoládovou nebo citronovou polevou.

Upečeného můžete polít čokoládovou nebo citronovou polevou.

Zdroj: shubin42 / Shutterstock.com

Beránka po upečení pocukrujte moučkovým cukrem.

Beránka po upečení pocukrujte moučkovým cukrem.

Zdroj: PT1565 / Shutterstock.com

Beránek je symbol Velikonoc.

Beránek je symbol Velikonoc.

Zdroj: Elena Schweitzer / Shutterstock.com

Jidáše se mají jíst pro pevné zdraví na Zelený čtvrtek.

Jidáše se mají jíst pro pevné zdraví na Zelený čtvrtek.

Zdroj: Lukas Hejtman / Shutterstock.com

Beránka zvládne upéct každý.

Beránka zvládne upéct každý.

Zdroj: Simone Andress / Shutterstock.com

I bábovku můžete nazdobit velikonočně čokoládovými nebo marcipánovými vajíčky.
Jidáše se pečou v různých tvarech.
Upečeného můžete polít čokoládovou nebo citronovou polevou.
Beránka po upečení pocukrujte moučkovým cukrem.
Beránek je symbol Velikonoc.
Jidáše se mají jíst pro pevné zdraví na Zelený čtvrtek.
Beránka zvládne upéct každý.