Velikonoční dobroty netradičně: Banánový beránek a celozrnné jidáše

I bábovku můžete nazdobit velikonočně čokoládovými nebo marcipánovými vajíčky.
Zdroj: 5 second Studio / Shutterstock.com

Jidáše se pečou v různých tvarech.
Zdroj: Luccia / Shutterstock.com

Upečeného můžete polít čokoládovou nebo citronovou polevou.
Zdroj: shubin42 / Shutterstock.com

Beránka po upečení pocukrujte moučkovým cukrem.
Zdroj: PT1565 / Shutterstock.com

Beránek je symbol Velikonoc.
Zdroj: Elena Schweitzer / Shutterstock.com

Jidáše se mají jíst pro pevné zdraví na Zelený čtvrtek.
Zdroj: Lukas Hejtman / Shutterstock.com

Beránka zvládne upéct každý.
Zdroj: Simone Andress / Shutterstock.com