Vlastní chléb – snadno a rychle

Pro kynutí těsta lze použít rovnou formu, ve které budete péct Foto: (C) www.oriondomacipotreby.cz
Zdroj: (C) www.oriondomacipotreby.cz / Foto

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Foto: (C) www.oriondomacipotreby.cz
Zdroj: (C) www.oriondomacipotreby.cz / Foto

Příprava kvásku není složitá Foto: (C)www.oriondomacipotreby.cz
Zdroj: (C) www.oriondomacipotreby.cz / Foto

Pro kynutí těsta je vhodná ošatka, nezapomeňte ji překrýt utěrkou. Foto: (C) www.oriondomacipotreby.cz
Zdroj: (C) www.oriondomacipotreby.cz / Foto

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz