iReceptar.cz
5/7
Pinterest
Facebook

Vepřové maso v mrkvi - odhalte tajemství dokonalého jídla

×
REKLAMA
Dušené v mrkvi patří k české klasice.

Dušené v mrkvi patří k české klasice.

Zdroj: Rezi Koudelkova/Shutterstock.com

I vepřové maso v mrkvi můžete zdokonalit.

I vepřové maso v mrkvi můžete zdokonalit.

Zdroj: Rezi Koudelkova/Shutterstock.com

Síla omáčky pochází z výpeku masa, zeleniny a vývaru.

Síla omáčky pochází z výpeku masa, zeleniny a vývaru.

Zdroj: Katarzyna Hurova/Shutterstock.com

Nezahušťujte moukou, ale kostkami chlazeného másla.

Nezahušťujte moukou, ale kostkami chlazeného másla.

Zdroj: Tatiana Volgutova/Shutterstock.com

Podélné plátky budou omáčcce slušet víc.

Podélné plátky budou omáčcce slušet víc.

Zdroj: Ho Van Ty/Shutterstock.com

Pokrm pozvedne výš i použití různobarevné mrkve.

Pokrm pozvedne výš i použití různobarevné mrkve.

Zdroj: VICUSCHKA/Shutterstock.com

Mrkev nemusí být jen oranžová.

Mrkev nemusí být jen oranžová.

Zdroj: Alena Haurylik/Shutterstock.com

Dušené v mrkvi patří k české klasice.
I vepřové maso v mrkvi můžete zdokonalit.
Síla omáčky pochází z výpeku masa, zeleniny a vývaru.
Nezahušťujte moukou, ale kostkami chlazeného másla.
Podélné plátky budou omáčcce slušet víc.
Pokrm pozvedne výš i použití různobarevné mrkve.
Mrkev nemusí být jen oranžová.