Vepřové maso v mrkvi - odhalte tajemství dokonalého jídla
×
REKLAMA

Dušené v mrkvi patří k české klasice.
Zdroj: Rezi Koudelkova/Shutterstock.com

I vepřové maso v mrkvi můžete zdokonalit.
Zdroj: Rezi Koudelkova/Shutterstock.com

Síla omáčky pochází z výpeku masa, zeleniny a vývaru.
Zdroj: Katarzyna Hurova/Shutterstock.com

Nezahušťujte moukou, ale kostkami chlazeného másla.
Zdroj: Tatiana Volgutova/Shutterstock.com

Podélné plátky budou omáčcce slušet víc.
Zdroj: Ho Van Ty/Shutterstock.com

Pokrm pozvedne výš i použití různobarevné mrkve.
Zdroj: VICUSCHKA/Shutterstock.com

Mrkev nemusí být jen oranžová.
Zdroj: Alena Haurylik/Shutterstock.com