iReceptar.cz
2/18
Pinterest
Facebook

Ujela vám ruka se solí či kořením? Triky kuchařů, jak pokažené jídlo zachránit

×
REKLAMA
Bylinky jídlo ochutí a soli pak postačí minimum

Bylinky jídlo ochutí a soli pak postačí minimum

Zdroj: Julia Sudnitskaya / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů

Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Bylinky a další ingredience

Bylinky a další ingredience

Zdroj: Shutterstock.com / Drozdowski

Domácí kořenící směs je výborná

Domácí kořenící směs je výborná

Zdroj: Shutterstock.com / Marie C Fields

Pepř, kromě toho růžového, je z jedné rostliny.

Pepř, kromě toho růžového, je z jedné rostliny.

Zdroj: Shutterstock.com / jeehyun

Kombinací chutí je mnoho

Kombinací chutí je mnoho

Zdroj: Shutterstock.com / neil langan

S přidáváním soli do pokrmů musíme být opatrní.

S přidáváním soli do pokrmů musíme být opatrní.

Zdroj: Yakov Oskanov / Shutterstock.com

Se záchranou přesolené polévky pomůže přidání syrových brambor.

Se záchranou přesolené polévky pomůže přidání syrových brambor.

Zdroj: Ahanov Michael / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Koření je zdravější než sůl

Koření je zdravější než sůl

Zdroj: Shutterstock.com / Sebastian Duda

Mořská sůl

Mořská sůl

Zdroj: AlenKadr / Shutterstock.com

Příliš mnoho soli škodí srdci

Příliš mnoho soli škodí srdci

Zdroj: Sharif Pavlov / Shutterstock.com

Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.

Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.

Zdroj: Kamila Procházková

Libeček můžeme doplnit dalším kořením.

Libeček můžeme doplnit dalším kořením.

Zdroj: Marie Molková / Foto

Libeček lékařský můžeme využít čerstvý i sušený.

Libeček lékařský můžeme využít čerstvý i sušený.

Zdroj: beta7 / Shutterstock.com

Jako odměrku můžeme při solení použít čajovou lžičku.

Jako odměrku můžeme při solení použít čajovou lžičku.

Zdroj: sevenke / Shutterstock.com

Se solí je třeba zacházet opatrně.

Se solí je třeba zacházet opatrně.

Zdroj: VasiliyBudarin / Shutterstock.com

Bylinky jídlo ochutí a soli pak postačí minimum
obrázek z archivu ireceptar.cz
Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů
Bylinky a další ingredience
Domácí kořenící směs je výborná
Pepř, kromě toho růžového, je z jedné rostliny.
Kombinací chutí je mnoho
S přidáváním soli do pokrmů musíme být opatrní.
Se záchranou přesolené polévky pomůže přidání syrových brambor.
obrázek z archivu ireceptar.cz
Koření je zdravější než sůl
Mořská sůl
Příliš mnoho soli škodí srdci
Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
Libeček můžeme doplnit dalším kořením.
Libeček lékařský můžeme využít čerstvý i sušený.
Jako odměrku můžeme při solení použít čajovou lžičku.
Se solí je třeba zacházet opatrně.