iReceptar.cz
4/18
Pinterest
Facebook

Nejlepší čtenářské recepty: zelí kysané, sterilované i jiné

×
REKLAMA
červené a bílé zelí

červené a bílé zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou

Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou

Zdroj: Shutterstock.com / citr

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

Zdroj: neil langan / Shutterstock.com

K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí

K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí

Zdroj: Shutterstock.com / Karl Allgaeuer

Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama

Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama

Zdroj: Shutterstock.com / Floki

příprava kysaného zelí

příprava kysaného zelí

Zdroj: Jan Kopřiva

příprava kysaného zelí

příprava kysaného zelí

Zdroj: Jan Kopřiva

příprava kysaného zelí

příprava kysaného zelí

Zdroj: Jan Kopřiva

Nakrouhané zelí

Nakrouhané zelí

Zdroj: Shutterstock.com

nakládané zelí

nakládané zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

nakládané zelí

nakládané zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kysané zelí

kysané zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

bílé zelí

bílé zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké

Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké

Zdroj: Shutterstock.com / istetiana

Kysané zelí je naší domácí superpotravinou

Kysané zelí je naší domácí superpotravinou

Zdroj: Shutterstock.com / Dani Vincek

Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.

Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.

Zdroj: areeya_ann / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

červené a bílé zelí
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
Nakrouhané zelí
nakládané zelí
nakládané zelí
kysané zelí
bílé zelí
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
obrázek z archivu ireceptar.cz