Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Nejlepší čtenářské recepty: zelí kysané, sterilované i jiné

6 / 36
Zavřít galerii
  • close
    červené a bílé zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    červené a bílé zelí

  • close
    červené a bílé zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    červené a bílé zelí

  • close
    Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
    info
    Shutterstock.com / citr

    Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou

  • close
    Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
    info
    Shutterstock.com / citr

    Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou

  • close
    Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

  • close
    Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

  • close
    Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
    info
    neil langan / Shutterstock.com

    Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

  • close
    Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
    info
    neil langan / Shutterstock.com

    Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

  • close
    K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
    info
    Shutterstock.com / Karl Allgaeuer

    K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí

  • close
    K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
    info
    Shutterstock.com / Karl Allgaeuer

    K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí

  • close
    Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
    info
    Shutterstock.com / Floki

    Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama

  • close
    Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
    info
    Shutterstock.com / Floki

    Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama

  • close
    příprava kysaného zelí
    info
    Jan Kopřiva

    příprava kysaného zelí

  • close
    příprava kysaného zelí
    info
    Jan Kopřiva

    příprava kysaného zelí

  • close
    příprava kysaného zelí
    info
    Jan Kopřiva

    příprava kysaného zelí

  • close
    příprava kysaného zelí
    info
    Jan Kopřiva

    příprava kysaného zelí

  • close
    příprava kysaného zelí
    info
    Jan Kopřiva

    příprava kysaného zelí

  • close
    příprava kysaného zelí
    info
    Jan Kopřiva

    příprava kysaného zelí

  • close
    Nakrouhané zelí
    info
    Shutterstock.com

    Nakrouhané zelí

  • close
    Nakrouhané zelí
    info
    Shutterstock.com

    Nakrouhané zelí

  • close
    nakládané zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    nakládané zelí

  • close
    nakládané zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    nakládané zelí

  • close
    nakládané zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    nakládané zelí

  • close
    nakládané zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    nakládané zelí

  • close
    kysané zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    kysané zelí

  • close
    kysané zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    kysané zelí

  • close
    bílé zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    bílé zelí

  • close
    bílé zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    bílé zelí

  • close
    Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
    info
    Shutterstock.com / istetiana

    Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké

  • close
    Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
    info
    Shutterstock.com / istetiana

    Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké

  • close
    Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
    info
    Shutterstock.com / Dani Vincek

    Kysané zelí je naší domácí superpotravinou

  • close
    Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
    info
    Shutterstock.com / Dani Vincek

    Kysané zelí je naší domácí superpotravinou

  • close
    Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
    info
    areeya_ann / Shutterstock.com

    Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.

  • close
    Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
    info
    areeya_ann / Shutterstock.com

    Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.

  • close
    obrázek z archivu ireceptar.cz
    info
    Archiv ireceptar.cz

    obrázek z archivu ireceptar.cz

  • close
    obrázek z archivu ireceptar.cz
    info
    Archiv ireceptar.cz

    obrázek z archivu ireceptar.cz

červené a bílé zelí
červené a bílé zelí
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
příprava kysaného zelí
Nakrouhané zelí
Nakrouhané zelí
nakládané zelí
nakládané zelí
nakládané zelí
nakládané zelí
kysané zelí
kysané zelí
bílé zelí
bílé zelí
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
obrázek z archivu ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • červené a bílé zelí
  • červené a bílé zelí
  • Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
  • Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
  • Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
  • Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
  • Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
  • Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
  • K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
  • K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
  • Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
  • Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
  • příprava kysaného zelí
  • příprava kysaného zelí
  • příprava kysaného zelí
  • příprava kysaného zelí
  • příprava kysaného zelí
  • příprava kysaného zelí
  • Nakrouhané zelí
  • Nakrouhané zelí
  • nakládané zelí
  • nakládané zelí
  • nakládané zelí
  • nakládané zelí
  • kysané zelí
  • kysané zelí
  • bílé zelí
  • bílé zelí
  • Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
  • Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
  • Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
  • Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
  • Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
  • Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
  • obrázek z archivu ireceptar.cz
  • obrázek z archivu ireceptar.cz
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.