Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Osvědčené triky našich babiček, kterými prodloužíte životnost potravin

1 / 20
Zavřít galerii
  • close
    Stopky banánů obalíme alobalem nebo potravinovou fólií.
    info
    PosiNote / Shutterstock.com

    Stopky banánů obalíme alobalem nebo potravinovou fólií.

  • close
    Omytý salát zbavíme přebytečné vody s pomocí odstředivky.
    info
    aurelie le moigne / Shutterstock.com

    Omytý salát zbavíme přebytečné vody s pomocí odstředivky.

  • close
    zmrazená máta
    info
    Archiv ireceptar.cz

    zmrazená máta

  • close
    Silice vydestilované z kmínu výborně chrání brambory před předčasným klíčením.
    info
    PIXbank CZ / Shutterstock.com

    Silice vydestilované z kmínu výborně chrání brambory před předčasným klíčením.

  • close
    Citronová šťává ochrání rozkrojené avokádo před hnědnutím.
    info
    oxyzay / Shutterstock.com

    Citronová šťává ochrání rozkrojené avokádo před hnědnutím.

  • close
    Do ledových kostek můžeme zamrazit i drobné ovoce.
    info
    Elena Veselova / Shutterstock.com

    Do ledových kostek můžeme zamrazit i drobné ovoce.

  • close
    K prevenci nebo zpomalení enzymatického zhnědnutí potravin se používá např. citronová šťáva.
    info
    Roman Yanushevsky / Shutterstock.com

    K prevenci nebo zpomalení enzymatického zhnědnutí potravin se používá např. citronová šťáva.

  • close
    Hnědnutí rozkrojeného avokáda zabrání rozkrojená cibule nebo citron.
    info
    tag2016 / Shutterstock.com

    Hnědnutí rozkrojeného avokáda zabrání rozkrojená cibule nebo citron.

  • close
    Salát vydrží déle čerstvý v chladničce.
    info
    motodorov / Shutterstock.com

    Salát vydrží déle čerstvý v chladničce.

  • close
    Povadlému salátu prospěje vodní lázeň.
    info
    Reda.G / Shutterstock.com

    Povadlému salátu prospěje vodní lázeň.

  • close
    Avokádo prospívá zdraví i pleti
    info
    Shutterstock.com / kazmulk

    Avokádo prospívá zdraví i pleti

  • close
    letní úroda
    info
    Archiv ireceptar.cz

    letní úroda

  • close
    mražené lesní plody
    info
    Archiv ireceptar.cz

    mražené lesní plody

  • close
    Čerstvá zelenina se kazí rychle
    info
    Yashkin Ilya / Shutterstock.com

    Čerstvá zelenina se kazí rychle

  • close
    Zembag prodlouží trvanlivost brambor
    info
    archiv

    Zembag prodlouží trvanlivost brambor

  • close
    Solanin se ve zvýšené míře vyskytuje v nazelenalé slupce bramborových hlíz i klíčcích.
    info
    pu_kibun / Shutterstock.com

    Solanin se ve zvýšené míře vyskytuje v nazelenalé slupce bramborových hlíz i klíčcích.

  • close
    Kmín se hodí nejen při přípravě brambor k jídlu, ale i při skladování
    info
    JIANG HONGYAN / Shutterstock.com

    Kmín se hodí nejen při přípravě brambor k jídlu, ale i při skladování

  • close
    Silice kmínu brzdí klíčení brambor a potírají plísně.
    info
    Art_Pictures / Shutterstock.com

    Silice kmínu brzdí klíčení brambor a potírají plísně.

  • close
    Brambory skladované ve špatných podmínkách začnou klíčit.
    info
    AB-7272 / Shutterstock.com

    Brambory skladované ve špatných podmínkách začnou klíčit.

  • close
    Na způsobu skladování závisí trvanlivost brambor
    info
    Artem Shadrin / Shutterstock.com

    Na způsobu skladování závisí trvanlivost brambor

Stopky banánů obalíme alobalem nebo potravinovou fólií.
Omytý salát zbavíme přebytečné vody s pomocí odstředivky.
zmrazená máta
Silice vydestilované z kmínu výborně chrání brambory před předčasným klíčením.
Citronová šťává ochrání rozkrojené avokádo před hnědnutím.
Do ledových kostek můžeme zamrazit i drobné ovoce.
K prevenci nebo zpomalení enzymatického zhnědnutí potravin se používá např. citronová šťáva.
Hnědnutí rozkrojeného avokáda zabrání rozkrojená cibule nebo citron.
Salát vydrží déle čerstvý v chladničce.
Povadlému salátu prospěje vodní lázeň.
Avokádo prospívá zdraví i pleti
letní úroda
mražené lesní plody
Čerstvá zelenina se kazí rychle
Zembag prodlouží trvanlivost brambor
Solanin se ve zvýšené míře vyskytuje v nazelenalé slupce bramborových hlíz i klíčcích.
Kmín se hodí nejen při přípravě brambor k jídlu, ale i při skladování
Silice kmínu brzdí klíčení brambor a potírají plísně.
Brambory skladované ve špatných podmínkách začnou klíčit.
Na způsobu skladování závisí trvanlivost brambor
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • Stopky banánů obalíme alobalem nebo potravinovou fólií.
  • Omytý salát zbavíme přebytečné vody s pomocí odstředivky.
  • zmrazená máta
  • Silice vydestilované z kmínu výborně chrání brambory před předčasným klíčením.
  • Citronová šťává ochrání rozkrojené avokádo před hnědnutím.
  • Do ledových kostek můžeme zamrazit i drobné ovoce.
  • K prevenci nebo zpomalení enzymatického zhnědnutí potravin se používá např. citronová šťáva.
  • Hnědnutí rozkrojeného avokáda zabrání rozkrojená cibule nebo citron.
  • Salát vydrží déle čerstvý v chladničce.
  • Povadlému salátu prospěje vodní lázeň.
  • Avokádo prospívá zdraví i pleti
  • letní úroda
  • mražené lesní plody
  • Čerstvá zelenina se kazí rychle
  • Zembag prodlouží trvanlivost brambor
  • Solanin se ve zvýšené míře vyskytuje v nazelenalé slupce bramborových hlíz i klíčcích.
  • Kmín se hodí nejen při přípravě brambor k jídlu, ale i při skladování
  • Silice kmínu brzdí klíčení brambor a potírají plísně.
  • Brambory skladované ve špatných podmínkách začnou klíčit.
  • Na způsobu skladování závisí trvanlivost brambor
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.