Beran (21.3. - 20.4.)

Beran potřebuje mít u sebe něco, co mu pomůže odstranit překážky a ochrání ho před praktickými a ekonomickými komplikacemi. Ganéša, pravděpodobně nejmilovanější indický bůh, pomůže zrozencům v Beranu udělat mnoho dobrých skutků. Malou figurku Ganéši by měli mít neustále u sebe.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci se mohou potýkat se závazky doma a v rodině. Ne vždy na ně nemají čas. Připravit by si měli zelený látkový náramek, který jim zaručí harmonii a klid a umožní lépe zvládat své povinnosti.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ne vždy se Blíženci dokáží rychle rozhodnout. Blízkost malého jantaru jim pravděpodobně pomůže udělat to bez přílišné námahy, uspokojí ty, kteří jim kladou otázky a chtějí na ně odpovědi.

Rak (22.6. - 22.7.)

Tito lidé potřebují popostrčit v milostných oblastech života, je nutné zažehnout touhu a svádět, ale s lehkostí, chutí a uměřeností. Raci by měli mít v kapse malou měděnou kuličku. Tento kov patří Venuši a pomůže jim dosáhnou ještě větší síly a důležitosti dynamiky srdce.

Lev (23.7. - 22.8.)

Ne každý zná vlastnosti Thorova kladiva, železného přívěsku ve tvaru T, který zdánlivě nabízí ochranu před méně dobrými energiemi. Lvi by měli mít tento přívěsek k tomu, aby dokázali říci ne, nahlas a jasně, těm, kteří se je budou snažit zpomalit a komplikovat jejich plány.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny se často potýkají s problémy v rodině. Říká se však, že dřevěný slon (s chobotem nahoru) dokáže zlepšit dialog i s příbuznými. Proč to nezkusit?

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zrozenci ve Vahách jsou prý nejpověrčivější znamení zvěrokruhu. Rozhodně potřebují něco, co je ochrání před komplikacemi ve vztazích. Klasický neapolský roh je to pravé.

Štír (24.10. - 22.11.)

Růže z Jericha je díky své schopnosti probudit se k životu, jakmile je vhozena do vody, považována za zvláštní nositelku štěstí, zejména do domácnosti. Štíři tuto věc musí mít doma, aby ochránili rodinné štěstí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé narození ve znamení Střelce potřebují inspiraci ke všemu, co dělají. Zlatý brouk je ten nejlepší amulet, který ponouká k oživování nápadů a inspirace.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zrozenci v Kozorohu často sbírají odvahu k projevování náklonnosti a vášně. Usnadní jim to železný předmět, ideální je klasická podkova. Kontakt s tímto kovem jim umožní zpevnit jejich energii, rozpohybovat speciální síly a proudy.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Měli by u sebe neustále nosit malý klíček, kuriózní předmět, který Vodnářům pomůže udržet určité věci v tajnosti a přimějte je ke správnému rozhodnutí.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Tito lidé potřebují neustálou ochranu před reálným světem a jeho riziky. Vybavit by se měli malou beruškou, která je ochrání před ztrátou peněz, dokladů i před jinými vážnějšími ztrátami.

Zdroje: www.vogue.it, www.uncommongoods.com