Beran

21. 3. až 20. 4.

Vaším patronem je Ariel, který vám pomáhá s životními potřebami. Ať už se jedná o finance, prosperitu i další materiální potřeby, dohlíží na ně právě archanděl Ariel. Dále chrání zvířata a je ekologicky zaměřený. Ve světě je spojován se světle růžovou barvou a i když by se mohlo zdát, že je na první pohled křehký, opak je pravdou.

Lev

23. 7. až 22. 8.

Vaším patronem je Azrael, který vám pomáhá pokaždé, když jste smutní, pláčete nebo vaše srdce něco tíží. Pokud jste ztratili někoho blízkého, obraťte se na něj a on vám poskytne dostatečnou útěchu ve své bolesti. Je spojen s krémově žlutou barvou a je nejlaskavější ze všech archandělů.

Střelec

23. 11. až 21. 12.

Hledáte lásku, práci, porozumění nebo třeba jen klíče či peněženku? Pak se obraťte na Chamuela, který je vaším patronem. Jeho oči vše vidí a pomohou vám ztracenou věc najít. Nejen věc, pomohou vám najít vlastně vše, co si přejete. Také díky němu najdete smíření se svým životem. Je spojen se zelenou barvou.

Býk

21. 4. až 21. 5.

Vaším patronem je archanděl Gabriel, který pomáhá v rozvoji kreativity a jeho sílu tak využívají především lidé jako herci, spisovatelé, řečníci či malíři. Naučí vás také dotáhnout věci do konce a neodkládat je. Gabriel přesně pozná, kdy je ten správný čas je dokončit. Obraťte se na něj i v případě, že potřebujete pomoci s otěhotněním. Jeho barva je hnědá.

Panna

23. 8. až 22. 9.

Haniel je ten pravý archanděl pro vás. Pomůže vám rozvíjet duchovní rovinu, kterou máte silnější, než si vůbec uvědomujete. Díky němu se můžete naučit vykládat karty, číst z ruky či poznat pohledem do očí, co druhé trápí. Pokud máte problém se zdravím v oblasti intimní sféry. Je spojován s modrou barvou.

Kozoroh

22. 12. až 20. 1.

Archanděl Jeremiel je takovým andělem, který pomáhá s rozvojem duchovna a naučí vás si uvědomit, jak důležitý je vás život, a také si s jeho pomocí můžete srovnat priority. Možná vám ukáže směr, díky kterému překopete svůj život od základů. Povznese vás nad malicherné starosti a je spojen s fialovou barvou.

Blíženci

22. 5. až 21. 6.

Archandělem krásy je Jofiel. Pomáhá s úklidem jak v domácnosti, tak v životě. Někdo mu dokonce říká feng-shui anděl. Přináší pozitivní myšlenky a jeho přízně využívají především ti, kteří potřebují pomoc a nemají nikoho blízkého, kdo by si je vyposlechl. Jofiel je také spojen s krásou a značí ho fuchsiová barva.

Váhy

23. 9. až 23. 10.

Michael vás ochrání od všeho zlého, proto, když se stane nějaké nedorozumění, povolejte ho na pomoc. Zmírní následky hádek a pomůže urovnat nesváry v rodině. Mezilidské konflikty jsou jeho doménou a obtížné situace denním chlebem. Michael je prostě takový boží ochránce, díky němuž poznáte nové přátele. Jeho barvou je modrá.

Vodnář

21. 1. až 20. 2.

Raguel je archanděl, který řeší spory a hádky. Také pomáhá lidem, kteří si ho pustí do života, se zdravím, krásou a klidem. Pomůže i s nedostupností a odtažitostí. Jeho hlavním úkolem je udělat z vás milého, společenského a hodného člověka. Jeho barva je zlatá a můžete si ho zavolat i v případě, že trpíte nedostatkem sebedůvěry.

Rak

22. 6. až 22. 7.

Rafael je archandělem fyzického zdraví. Jste-li nemocní nebo máte nějaké zdravotní neduhy, Rafael vám pomůže. Zbaví vás bolesti, otoků, vyrážek i těžších nemocí. Zavolejte si ho na pomoc také při cestování, pokud chcete být v bezpečí. Rafael vás zachrání i při nevěře či milostném trojúhelníku. Vždy poslouchejte jeho rady.

Štír

24. 10. až 22. 11.

Raziel je takový čaroděj mezi archanděly, proto je pro vás skvělé, že je právě vaším patronem. Pomůže vám zorientovat se v minulých životech a užívat si život současný. Zbaví vás starých bolestí i křivd. Naučí vás vidět svět jinak, a když se k němu budete modlit, možná se vám i zjeví. Je totiž z andělů ten nejméně plachý.

Ryby

21. 2. až 20. 3.

Ryby mají za patrona Uriela, jenž přináší do jejich života kreativitu. Také léčí emoce a zbavuje staré bolesti. Naučí vás být duchovním učitelem a jeho zlatá barva vám přinese peníze a bohatství. Pomůže vám i s odbouráním strachu z testu, vysvědčení, zkoušky či prezentace. Také budete mít díky němu lepší paměť.