Beran (21.3. - 20.4.)

Pokud dobře znáte Berany, nebudete překvapeni, že barva, kterou vyzařují, je červená. Toto energické, aktivní a brilantní znamení by mělo nosit právě červenou barvu, aby tyto vlastnosti posílilo. Červená pomáhá Beranům posílit jejich úsilí a udržet je motivované, když pokračují v plnění svých úkolů. Červená vždy přitahuje pozornost a vzhledem k tomu, že Berani jsou spontánní a odvážní, potřebují odvážnou barvu, aby ukázali své osobnostní rysy.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou známí tím, že jsou podráždění, ale je možné, že některé odstíny je mohou uklidnit. Kvůli jejich silné vůli pro ně může být nejlepší nosit zelenou, která značí klid a přírodu. Odstín borovice pomůže nejen uklidnit jejich mysl a duši, ale také jim pomůže posunout se směrem k růstu a rozvoji. Zelená způsobí, že toto často agresivní znamení zpomalí.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pokud jste přátelé s Blíženci, víte, jak umí být zábavní. Vzhledem k jejich jasné a slunečné povaze je pro toto znamení nejvhodnější žlutá barva. Jejich osobnost, která je barevná jako duha, může být vylepšena jasem, který jim tato barva může dát. Blíženci šíří pozitivitu, kudy chodí, a toto extrovertní znamení dostává díky této barvě také tolik potřebnou energii.

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci rádi poskytují útěchu svému okolí, ať už jsou to jejich přátelé nebo rodina. Působí uklidňujícím dojmem a tu zesílí jen díky modré barvě. Ta jim pomůže cítit se v pohodě a uvolní také jejich blízké.

Lev (23.7. - 22.8.)

Blíženci nejsou jediní, kdo předvádí své slunečné dispozice ve žluté barvě. Tato barva pomůže i lidem narozeným ve znamení Lva, zejména v odstínech zlaté. Je to šťastná barva, která koresponduje s hřejivým světlem slunce (vládnoucí planeta Lva) a jeho životodárnými vlastnostmi.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny dokážou být docela intenzivní a někdy zastrašují lidi kolem sebe. Nošení šedé nebo stříbrné je může uklidnit a může jim do života vnést rovnováhu. Ať už jsou to šedé tepláky nebo stříbrný oblek.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy se snaží o rovnováhu a touží po tom, aby se v každé situaci cítily pohodlně. Z tohoto důvodu je pro Váhy nejlepší barva tlumená, a to jemně růžová. V tomto odstínu také Váhy vypadají přitažlivě a cítí se sebevědoměji a klidněji. Vzhledem k tomu, že Váhy mají pověst toho, že se snadno zamilují, romantická barva je pro toto otevřené, láskyplné znamení ideální.

Štír (24.10. - 22.11.)

Pokud znáte Štíra, nebudete překvapeni, že nejlepší barvou pro toto intenzivní znamení je černá. Kvůli jejich zálibě v temnotě a tajemství je jasné, že v černé se cítí pohodlně, protože jim umožňuje zachovat si trochu tajemna. Občas zatouží Štír i po jiných odstínech, astrologové doporučují kaštanovou, což je směs červené a černé. Nošení kombinace těchto dvou barev přináší hluboké vědomí a černá s působením červené dodávají životu jiskru.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci by měli nosit fialovou. Je to královský odstín, který může vést k tomu, že dospějí k určitým odhalením o sobě samých a o světě, což je přiměje, aby se svými životy něco udělali. Fialová může Střelcům také přinést štěstí.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorozi jsou seriózní, obchodně smýšlející lidé, takže potřebují barvy, které ukazují, jak jsou profesionální. Astrologové jim doporučují tmavě modrou, ve které se lidé zrození v tomto znamení budou citit nejlépe.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je sice vzdušné znamení, ale daří se mu dobře i ve vodě. Takže odstíny modré, zejména tyrkysová, jsou pro něho nejlepší volba. Díky nim se cítí pohodlně a klidně. To jim nejen pomůže s jejich problémy, ale také zajistí, že vyniknou v tomto přeplněném světě.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Toto vodní znamení odvádí svou nejlepší práci v oceánské modři. Tento odstín kombinuje zelenou, modrou a šedou tím nejpříjemnějším možným způsobem. Nošením této barvy, se Ryby budou moci oddat snění a umožní jim relaxovat.


Zdroje: bestlifeonline.com, www.tarot.com