Panna (23.8. - 22.9.)

Panna patří mezi znamení zvěrokruhu, která jsou označována jako nejbohatší. Má vysoké šance na zisk vyšších peněžních částek. Zrozenci ve znamení Panny jsou vždy perfektní v jakékoli práci, která jim byla přidělena, avšak, aby Panna z této práce měla co největší zisk, nikdy nebude dělat nic, co je v rozporu s jejími standardy a preferencemi. Panny mají také neobyčejně vyvinutý cit pro investice, které jim většinou skvěle vycházejí.

Štír (24.10. - 22.11.)

Lidé narození ve znamení Štíra většinou zbohatnout díky své dobře zvolené profesi a životním rozhodnutím. Odvětví nebo profese se pro Štíry stávají vášní a díky tomu mají stálý přísun peněz. Díky zkušenostem získají instinkty o ziskových odvětvích a vědí, jak v nich dobře a hodně vydělat. Štíři navíc znají způsob, jak dosáhnout těch nejvyšších pozic, bedlivě sledují své konkurenty a vždy vymyslí chytrý plán, jak si v práci poradit a být úspěšní.

Lev (23.7. - 22.8.)

Zrozenci ve znamení Lva jsou známí svou kreativitou a sebevědomím. Tyto schopnosti jim pomohou vystoupat na vrchol ve své profesi, i když jsou to v podstatě lenoši. Jedinečné na Lvech je to, že rádi experimentují a rádi vymýšlejí způsoby, jak zbohatnout, aniž by se nadřeli. Jsou to mistři komunikace, která je hlavním klíčem k jejich bohatství. Dokáží domluvit velký obchod nebo přesvědčit ostatní, aby pro ně pracovali.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci vynikají svou odhodlaností dosáhnout svých cílů. Tito lidé jsou známí svou trpělivostí a tvrdou prací, hlavně když na konci vidí tučný zisk. Jejich inteligence a logické myšlení jim pomáhají dosáhnout úspěchu, na svém pracovišti vždy vynikají a částky, které vydělávají, jsou vždy nadprůměrné.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Neúnavně šplhají vzhůru, a to jim přinese úspěch a bohatství. Ovšem Kozorozi si na něj musí počkat až do svých pokročilejších let. Tam, kde by jiné znamení nehnulo ani prstem, Kozoroh usilovně pracuje, dře se a často pracuje přesčas. Kozoroh je také velký šetřílek, trpělivě střádá tvrdě vydělané peníze, korunku ke korunce, protože myslí na stáří a budoucnost. Finanční zajištění a jistota jsou pro něj vším. Když právě není jiná práce, Kozoroh vezme i méně placenou pozici, hlavně když pravidelně vydělává. Ví, že na lepší časy a finanční úspěch se vyplatí počkat.


Zdroje: bestlifeonline.com, metropolitangirls.com