Býk (21.4. - 21.5.)

Lidé narození ve znamení Býka mají hluboký pocit úcty a hrdosti na ty, kteří v minulosti bojovali za naši zemi. Býci jsou velmi hrdí na naši kulturu, dědictví a historii. Dne 28. října oslavují tento svátek s největší úctou, na jejich domech můžete spatřit i vyvěšenou vlajku, případně si na klopu ve významné dny naší vlasti připínají trikolóru.

Rak (22.6. - 22.7.)

Jejich patriotismus je do značné míry ovlivněn jejich vrozenou sentimentalitou. Pokaždé, když se blíží významné dny naší vlasti a oni čtou o bojovnících za svobodu nebo o lidech, kteří položili své životy za to, aby naše země mohla vzniknout, mají slzy v očích a přemýšlejí o všech krutostech, kterými museli jejich předkové projít. S oblibou sledují i historické dokumenty a pořady. Pokaždé však s kapesníkem v ruce.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zrozenci ve Vahách netolerují, když ostatní lidé říkají negativní věci o naší zemi. Mají silný smysl pro vlastenectví, který dávají najevo, kdykoli je to možné. Rádi diskutují o historii, často se ale dostanou do šarvátek a potyček, ze kterých většinou vyjdou jako vítězi. Pocit vlastenectví jim dává neuvěřitelnou sílu.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

I když lidé narození ve znamení Kozoroha patří mezi znamení, která nedávají příliš najevo své pocity, jakmile jde o vlastenectví, stanou se z nich úplně jiní lidé. Velmi milují svou zemi a nedokážou si představit, že by žili dlouhodobě někde jinde. Jakmile naši sportovci stanou na stupních vítězů, pokaždé je to dojme, čtou všechny novinové články, kde se hovoří o naší vlasti, hrdě oslavují všechny významné dny. Zajímají se také o naši historii.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Citlivé Ryby patří také mezi velké patrioty. Ve sváteční dny, kdy se oslavují vznik Československa i boj za svobodu, bývají velmi emotivní. Jsou naplněni nesmírnou hrdostí a radostí, že jsou čeští občané. Nedají dopustit na zvyky a tradice, které dodržují a předávají je svým dětem. Při státní hymně slzí a bývají velmi dojati.


Zdroje: www.eastrohelp.com, timesofindia.indiatimes.com