Štír (24.10. - 22.11.)

Aura Štíra je tajemná. Chrání si své emoce tak ostražitě, že mohou působit až zastrašujícím dojmem. Jakkoli se vám mohou tyto ženy zdát vzdálené a chladné, nikdy nezaměňujte jejich záhadu za apatii. Svět Štíra je nekonečně hluboký a pestrý, nejraději by však chtěl, aby si všichni mysleli, že nemají srdce. Tak moc se obávají, že jejich pravé city by někdo odhalil. Jakmile však začnou nějakému muži důvěřovat a on je nezradí, začnou svou tajemnou studenou masku pomalu odkrývat.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci ze všeho nejvíce, a platí to i o ženách, milují svou svobodu. Jejich srdce nikdy nepřestává snít o dobrodružství a o místech, která ještě nenavštívili. Svoje touhy však pečlivě ukrývají, stejně jako emoce, ve strachu, že by je někdo mohl odhalit. Úsměvy a optimismus jsou pak většinou přetvářkou, spojenou s chladným a odmítavým chováním.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ženy narozené ve znamení Kozoroha mají jasný cíl a vizi o své budoucnosti. To vyžaduje nasazení, práci, a často i dřinu na úkor osobního života. Emoce sem nepatří, vždy se snaží zachovat si profesionální chladnou tvář. Ve skutečnosti však má žena Kozoroh jeden obrovský životní cíl: najít lásku, milovat a být milovány. To však nikdy nedají najevo.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář rád poznává jiné lidi a všechny okouzlí svým vtipem. Pokud se však začne mluvit o jeho soukromí, ženy Vodnářky se okamžitě stáhnou a zmizí. Na veřejnosti své emoce nevystavují, mohou se tak zdát vzdálené a odtažité. Věřte však, že hluboko v jejich nitru jsou ukryté hluboké city.

Zdroje: www.elitedaily.com, www.pinkvilla.com