Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci jsou tuláci, rádi objevují nová místa. Proto nepřilnou k místům, věcem a lidem, kteří jim dávají nepříjemný pocit, že je něco brzdí. Jedinou jejich nevýhodou je, že mohou být příliš sebestřední kvůli svým ambicím. Obvykle jsou příliš zaneprázdněni svým životem a prací, než aby byli schopni skutečně komunikovat a vyjádřit své pocity.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je vzdušné znamení. Jsou nekonvenční, vzpurní a v jádru divocí. Nevýhodou toho všeho je však to, že jsou extrémně inteligentní, a proto používají logiku k řešení všech životních problémů. Pokud se ocitnou tváří v tvář někomu, kdo se bude chtít svěřit a vypovídat, budou se cítit velmi nepříjemně. Protože se řídí hlavně logikou, své problémy řeší vždy sami, aby se nemuseli nikomu svěřovat.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štír je vodní znamení a je známý svou vášní a intenzitou. Pokud se Štír cítí zraněný, nebude s vámi otevřeně jednat. Stane se manipulativním, chladným a pokusí se zjistit všechny vaše slabosti a udeřit, když to nejméně čekáte. Jen aby nedal najevo žádné své city.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panna je zemské znamení. Tito muži jsou pracovití, analytičtí a silní. Milují kontrolu a rádi se ujišťují, že vše ovládají. Plánují i ty nejmenší věci, a proto jsou tolik v kontaktu se svou hlavou. Jenže si nedokáží poradit se svými emocemi, často je skrývají a o to víc navenek působí chladně a nepřístupně.

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.pinkvilla.com, www.yourtango.com