Beran (21.3. - 20.4.)

Berani milují dobrodružství a jsou přirozeně velmi energičtí. Pokud jste se narodili v tomto znamení, držte se dál od kávy. Už teď jste plní energie, chvíli neposedíte, káva by vás ještě více nastartovala!

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou požitkáři, ale příliš mnoho dobrot může vést k některým problémům. Všeho s mírou, Býci! Držte se jemných jídel, které vám nezpůsobí žádné potíže. Absolutně nevhodné jsou pro vás příliš pikantní a hodně kořeněné pokrmy.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci milují trendy a zahraniční kuchyně. Jídlo, od kterého byste se měli držet dál, jsou druhy pokrmů připomínající nevýrazné školní obědy. Omáčka, které se říkalo UHO, nebo čevabčiči vám nedodají žádnou energii.

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci jsou velmi citliví a opatrní. Nejhorší pro vaše znamení zvěrokruhu jsou orientální nebo asijská kořeněná jídla. Buďte opatrní a vyhýbejte se wasabi, chilli papričkám a nejrůznějším pikantním dresinkům.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi jsou super kreativní a všestranní. Občas však dokážou být pěkně pompézní. Vyhýbejte se krémovým polévkám, které jsou pro vás jednoduše nudné. Brokolicová, dýňová nebo krémová česnečka, to není nic pro vás.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panna si v životě užívá jednoduchých věcí a stejně tak je to i v jídle. Proto byste se měli vyhýbat složitým a dlouho připravovaným pokrmům, bez ohledu na ingredience. Dlouho pečená masa nebo pokrmy s přílohami nejsou nic pro vás.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou nerozhodné a rády zkoušejí od všeho trochu. Nedávejte si proto k obědu pokrm jako jeden kus, třeba pizzu nebo řízek, pro vás je ideální sposuta předkrmů a malých jídel.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři jsou velmi zapálení pro přírodu a vždy budou hájit její důležitost. Vaším potravinovým nepřítelem je proto červené maso. Vyhýbejte se vepřovému i hovězímu.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé narození ve znamení Střelce jsou optimističtí a nadšení. Ovšem spalování veškeré této energie vede Střelce k tomu, že se snadno unaví. Držte se dál od potravin, které vás uspávají, jako jsou med, banány nebo ovesné vločky.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové bývají velmi opatrní, drží se osvědčených pokrmů, jsou konzervativní a preferují domácí kuchyni. Měli byste se však vyhýbat asijské, indické či thajské kuchyni.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Přátelský, excentrický a idealistický, takový je Vodnář. Vyhýbejte se potravinám, které vám mohou vaši náladu zkazit, zejména rychlé občerstvení nebo bagety.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou velmi milující lidé a jsou citlivější než ostatní znamení zvěrokruhu. Vyhýbejte se opravdu kořeněným nebo kyselým jídlům, jako jsou papičky jalapeños nebo citronům.


Zdroje: www.eastrohelp.com, www.wellandgood.com