Beran (21.3. - 20.4.)

Nesnáší, když se lidé nesnaží nebo se příliš snadno vzdávají. Musí mít vedle sebe partnerku bojovnici, která nehází jen tak ručník do ringu. Berani nemají rádi ženy, které nemají žádný cíl a motor, jenž je pohání k jeho dosažení.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk si rád dopřává nejrůznější radosti, ať už jsou to věci, záliby nebo zážitky. Ženu, která by mu jakkoli bránila v užívání si, by nemohl vystát. Jakékoli „ne" tomu, co Býk chce, je pro ženu v jeho blízkosti fatální.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Co opravdu vytočí každého muže narozeného v Blížencích, je to, když mu jeho partnerka naznačí nebo dokonce řekne, aby byl zticha. Celý život Blíženců se točí kolem komunikace a vyjadřování svých myšlenek a pocitů. Když je po něm požadováno, aby mlčel, vytočí se na maximum.

Rak (22.6. - 22.7.)

Nesnáší lhostejnost, víc než cokoliv jiného. Emoce jsou tím, co dává barvu našim životům a pro Raka, pokud nic necítíte, pak nejste naživu. Bezcitná žena u něj prostě nemá šanci.

Lev (23.7. - 22.8.)

Zrozenci ve znamení Lva jsou přesvědčeni, že pokud mají peníze, měli by se o ně podělit. Totéž Lev očekává od své ženy, takže nesnáší ženy lakomé, které by si pro korunu daly koleno vrtat. Samozřejmě to neplatí v případě, když žijete s omezeným rozpočtem. Pokud však nemá muž Lev o peníze nouzi, je velmi štědrý k lidem a jeho žena tohle musí respektovat.

Panna (23.8. - 22.9.)

Muž Panna má velmi malou toleranci k lidem, kteří jsou záměrně hloupí – k lidem, kteří jsou příliš líní číst, zkoumat nebo zlepšovat svou mysl. Nesnáší ženy, které mají inteligenci k tomu, aby se vzdělávaly a rozšiřovaly si obzory, ale nechtějí ji využívat. Pokud se někdo spokojí s tím, že se celý den dívá na televizi a nestará se o to, co se děje ve světě, nemá v životě Panny místo.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy nenávidí lidi, kteří vyvolávají potíže jen proto, že se nudí. Váhy nemají rády zbytečné konflikty a byly by nejraději, kdyby spolu všichni vycházeli. Konfliktní a hádavé ženy tedy nemůže ani vystát.

Štír (24.10. - 22.11.)


Muž Štír nenávidí podvodníky všeho druhu – ty, kteří jsou nevěrní ve svých vztazích, ale i ty, kteří podvádějí při hrách. Štíři považují podvodníky a lháře za nečestné a s žádným z nich nechtějí mít nic společného, tedy ani s potencionální partnerkou. Lhářky u nich nemají šanci.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zrozenci ve znamení Střelce nemají rádi, když o cokoli přichází. Pokud cestují (a často cestují), musí prozkoumat každý centimetr města, zúčastnit se každého festivalu a vyzkoušet jakákoli místní jídla nebo zvyky. Cítí se podvedeni, pokud nezažijí vše, co místo může nabídnout. Proto nesnáší ženy, které cestování a poznávání nových míst nudí.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové nenávidí, když nemají silný finanční základ. O své peníze se dobře starají a extrémně tvrdě pracují, aby je získali a ochránili. Nenávidí proto ženy, které utrácejí za zbytečnosti, za nepraktické věci a také když si pořizují požitky na úvěr a půjčují si peníze.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Muž Vodnář nesnáší, když jsou lidé falešní a neupřímní. Vodnáři z velké části velmi akceptují ostatní a jejich jedinečné charakterové rysy, ale když je někdo falešný, nemohou to vystát. Žena, která chce za muže Vodnáře, by měla být za každých okolností sama sebou.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby nesnášejí pocit, když jsou pod tlakem. Nedělají jim dobře termíny, a pokud má muž ve znamení Ryb pocit, že je k něčemu nucený, doslova se zasekne. Na ženách právě nesnáší, když je neustále upomínají a připomínají jim, co musí udělat a kdy, a že včera bylo pozdě.

Zdroje: www.svetzeny.cz, YourTango