Beran (21.3. – 20.4.)

Malí zrozenci v Beranu jsou čilí, veselí, hluční, odhodlaní a zřejmě i sebevědomí. Jejich chování je fascinující a impulzivní a jejich osobnosti jsou velice sympatické.

Býk (21.4. – 20.5.)

Děti ve znamení Býka jsou milé, hledají citový klid, takže často neprojevují agresivitu a snaží se přizpůsobit pravidlům okolí a rodičů. Přirozeně inklinují k rodině, kde vládnou pozitivní vztahy.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Své děti narozené ve znamení Blíženců můžete bez obav brát na návštěvy, protože jsou velice komunikativní a milují společnost. Jsou inteligentní, upovídaní a kamarádští. Určitě nechte takové děti sportovat, ideálně tam, kde bývá hodně lidí.

Rak (22.6. – 22.7.)

Emocionální, přítulné a citlivé. Takové jsou děti zrozené v Raku. Během dětství nasávají situace a zážitky doslova jako houby, ukládají si je někde v podvědomí a dokáží si vše v dospělosti vybavit jako krásné vzpomínky. Mívají blízký vztah s matkou. Jejich předností je intuice, paměť a flexibilita.

Lev (23.7. – 22.8.)

Malí zrozenci ve znamení Lva jsou obdařeni zvláštním kouzlem a přitažlivostí. Milují teatrální gesta a chovají se jako hvězdy. Rodiče by měli tuto lví vlastnost trochu korigovat a zároveň se těšit z přirozeně pozitivního a veselého dítěte, které každý den září štěstím

Panna (23.8. – 22.9.)

Děti v Panně narozené jsou klidné, vážné a přemýšlivé a mají vrozený smysl pro povinnost. Jsou velmi inteligentní, mají bystrý smysl pro pozorování a výbornou paměť. Tyto vlastnosti by měli rodiče využít a vhodně je rozvíjet.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Laskavé a společenské, takové jsou děti ve znamení Vah. Pokud se cítí ignorováni nebo se ocitnou samy, dokáží se pěkně naštvat. Dopřejte jim tedy dostatek pozornosti a berte je od malička mezi děti, aby si našly kamarády.

Štír (24.10. - 22.11.)

Dítě narozené ve znamení Štíra je už od malička silná osobnost, která hledá podnětné situace a vztahy. Od narození až po dospívání je proto zásadní pochopení rodičů, kteří mu musí nabídnout pozitivní a klidnou vizi života.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Malý Střelec v podstatě nadšenec, který se do věcí vrhá s energií a optimismem. Někdy je těžké ho zastavit, má rád dobrodružství a svobodu. Tyto vlastnosti mu zůstanou až do dospělosti.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Říká se, že děti ve znamení Kozoroha jsou takoví malí dospělí. Bystré, klidné a inteligentní. Nepropadají záchvaty vzteku a nevadí jim být o samotě. Už od malička si budují brnění, dávají najevo, že všechno zvládnou. Ve skutečnosti jsou velmi emotivní a zranitelní, důležitá je pro něj důvěra rodičů.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Silná a originální osobnost, takové jsou od narození děti Vodnáři. Vynikají brilantní inteligencí, nikdy nechtějí být jako ostatní děti, nesnášejí pravidla a konvence. Vždycky to budou malí rebelové.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Dítě narozené ve znamení Ryb je velmi něžné, citlivé a emotivní. Začne snít od raného dětství a pokračujte tak po celý život. Má bujnou fantazii, často vás překvapí smyšlenými příběhy, kterým samo věří.

Zdroje: nostrofiglio.it, vestirna.com