Rak (22.6. - 22.7.)

Ženy narozené ve znamení Raka jsou introvertky, které několikrát denně hledají nějaký čas pro sebe. Můžete je najít, jak zapalují vonnou svíčku v koupelně, přidávají měkký kobereček k nábytku na záchodě nebo si pouštějí nějakou uklidňující hudbu čistě proto, že tam tráví tolik času. Určitě budou méně nevrlé a veselejší, když se po čase stráveném v koupelně rozhodnou znovu vrátit do reálného světa.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři jsou jedinci, kteří nosí své telefony na záchod i do vany a jsou ztraceni ve světě zajímavých internetových vyhledávání, ženy nevyjímaje. Během zkrášlování, pudrování a krémování jsou schopny sledovat sociální sítě. Neustále potřebují mít přehled o tom, co se děje ve světě i u kamarádky doma.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Přemýšlivé, ale náladové Ryby jsou často zahlceny veřejnými interakcemi a nekonečnými rozhovory s lidmi. Když se tedy rychle vrhnou do koupelny, hledají útěchu a chtějí být samy se svými vlastními myšlenkami. Možná je najdete relaxovat ve vaně s časopisem nebo knihou v ruce. Po relaxaci si dopřávají i další dlouhé minuty péče o svou pokožku.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Říká se, že některé z nejlepších nápadů vás napadají v koupelně, když jsou všechny všední myšlenky vytlačeny z vaší mysli. No, pravděpodobně to řekla žena Kozoroh, protože zde zažívají kouzla intenzivní kreativity. Přemýšlejí o práci, nových podnikatelských nápadech a dokonce sní ve sprše. Zbožňují pečovat o své vlasy a tráví jejich mytím, vysoušením a ondulováním dlouhé hodiny.


Zdroje: www.pinkvilla.com, www.cosmopolitan.com