Beran (21.3. - 20.4.)

Beran, ohnivé znamení, které vládne konkurenci svojí energií, dělá často velmi rychlá rozhodnutí a s největší pravděpodobností si odskočí z dlouhodobého vztahu na krátký románek. Někdy Berani zajdou tak daleko, že zatajují i před tím, s kým podvádějí, své manželství či svůj vztah.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou nejnáchylnější k podvádění svého parntera, protože je to sociální znamení. Navenek se zdají být upřímní, nevinní a příjemní, ale uvnitř mohou svého partnera zradit a dokonce zatajit pravdu, aby si udrželi vztah s druhým partnerem. Toto znamení bude pravděpodobně podvádět, protože se ve vztazích rychle nudí a vždy hledá něco vzrušujícího.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy se často uchylují k nevěře, když se jim něco ve vztahu vymkne z rukou. Podvádí svého současného partnera a zakrývají svůj druhý vztah. Váhy se raději rozhodnou skrývat svůj románek, než aby se zapojovaly do hádek, protože nechtějí narušit harmonii a klid jejich probíhajícího vztahu.

Štír (24.10. - 22.11.)

I když nikdy neexistuje rozumný důvod podvádět, typický loajální a oddaný Štír to udělá kvůli velké emocionální vzdálenosti od svého partnera. Podvádějí a skrývají to, protože svého partnera nechtějí ranit. Mají také úžasnou schopnost vše dokonale skrývat, protože jsou velmi tajnůstkářští.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Dlouhodobý vztah není pro Střelce. Toto znamení si rádo užívá dobrodružství a nebere vztahy příliš vážně. Střelec se k lidem příliš nezavazuje a mívá tendenci podvádět i několik partnerů najednou.


Zdroje: www.yourtango.com, www.cosmopolitan.com