Býk (21.4. - 21.5.)

Na prvním stupni tohoto žebříčku najdeme ženy narozené ve znamení Býka, první zemské znamení zvěrokruhu. Není divu, protože jako všechna zemská znamení, i tyto osoby preferují stabilitu, klidný život v obklopení svými blízkými. Ti, kdo se narodili v Býku, nemají rádi intenzivní a nečekané emoce a vědí, jak překonat životní překážky. Jsou to silné ženy, které dokážou zvládnout hodně, a i přesto si dokáží udržet vnitřní klid. I to je důvod, proč se dožívají vysokého věku.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozoroh, další zemské znamení, zaujímá druhé místo v tomto žebříčku. Podobně jako ženy zrozené v Býku, i ženy v Kozorohu milují budování pevného a stabilního života. Neúnavně staví cihlu po cihle svůj život. Jsou od přírody ambiciózní, ale svůj úspěch plánují do detailu a důsledně. Kozoroh tvrdě pracuje a zůstává soustředěný na svůj cíl s houževnatostí a trpělivostí. Tato cesta těmto ženám neubírá roky života, ba právě naopak.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Mezi nejdéle žijícími ženami jsou i Váhy. Je to obzvláště klidné a harmonické vzdušné znamení. Jejich vyrovnaná povaha je vede k tomu, aby se vyhýbaly problémům a konfliktům. Pokud se Váhy nenechají zavalit neoprávněnými obavami, mohou nerušeně žít dlouhou dobu a užívat si toho, co je na světě dobré. Ještě lepší je, když jsou tyto ženy obklopeny lidmi, které milují. Jejich láska jim dává energii k dlouhému životu.


Zdroje: www.zeny.cz, ildunque.it