Rak (22.6. - 22.7.)

Není divu, že Raci, kterým vládne Měsíc a jsou velmi v kontaktu se svými vlastními emocemi, jsou nejsoucitnějším znamením zvěrokruhu. Tyto ženy bývají laskavé a něžné, jsou citlivé a mají velké srdce. Vždy vám nabídnou podporu. Dokážou skutečně vstřebat a cítit bolest druhých, jejich hluboká touha pečovat jim pomáhá jednat soucitně, aby zmírnily něčí utrpení. Když však ony samy potřebují pomoc, obvykle není nikdo nablízku. Všichni mají pocit, že si Rak přece dokáže pomoci sám.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je vzdušné znamení s obrovskými empatickými sklony. Tyto ženy rády dělají charitativní práci a nikdy neřeknou ne někomu v nouzi. Mají obrovskou trpělivost vyslechnout od druhých jejich trápení a také nabídnout pomoc a řešení. Často se však trápí, když nedokážou někomu pomoci tak, jak by chtěly.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou o rovnováze, daří se jim dělat radost druhým a zvednout náladu. Často dokážou velmi rychle vidět všechny strany situace. Dává jim to jedinečnou perspektivu a schopnost být soucitný s druhými. Toto vzdušné znamení bude skutečně poslouchat, co chcete říct, a nebude mít problém vám věnovat spoustu času. Váhy se však nedokážou často smířit s tím, že svět kolem nich není vyrovnaný a nikdy nebude.

Panna (23.8. - 22.9.)

I když se Panny mohou občas zdát rezervované, jsou také ve zvěrokruhu známé jako léčitelé nebo pomocníci. Jsou vždy připraveny nabídnout vedení a podporu. Milují, když se cítí potřebné, a jejich schopnost vidět, co je špatně a jak věci zlepšit, se může promítnout do charitativních činů užitečného soucitu, laskavosti a služeb.


Zdroje: www.kafe.cz, msn.com