Říká se on/ona není moje krevní skupina. A něco pravdy na tom rozhodně je. Jak ovlivňuje vaše krevní skupina váš charakter a do značné míry i vaše zdraví? Podívejte se ve videu:

Zdroj: Youtube

Krevní skupina AB

Lidé s touto krevní skupinou jsou melancholické, ale velmi praktické duše. Bývají ze všech krevních skupin těmi nejdepresivnějšími. Navzdory své melancholické duši jsou vždy velmi pozorní a respektují pocity těch, kteří jsou jim blízcí.

Přesto občas bývají nekompromisní, a to jak k sobě, tak k ostatním. Tato dualita pocitů také symbolizuje jejich přístup k životu. Na jednu stranu touží žít v hluboké harmonii se všemi lidmi, kteří je obklopují, na druhou stranu nejsou schopni žít ve vztazích klidně a racionálně, občas způsobí pěkné drama.

Krevní skupina B

Slunečná, podnikavá a nepříliš respektující pravidla. Taková je krevní skupina B, tedy lidé, kterým tato krev koluje v žilách. Bývají veselí, nadšení, překypující energií, zářící… Mají jasný a optimistický charakter a rádi vedou dlouhé rozhovory.

Občas mají sklon k tomu, že se považují za vůdce, ovšem nebývají příliš ochotni dodržovat pravidla a nedokáží si spočítat negativní důsledky svých činů. Bývají také velmi kreativní a nepředvídatelní, berou život jako nepřetržitou hru, která nepřipouští jakákoli omezení.

Krevní skupina A

Klidní a uctiví, ale také velmi silné osobnosti s poctivou dávkou tvrdohlavosti. Takoví jsou jedinci s krevní skupinou A. Klid a sebeovládání, kterými byli obdařeni, ve skutečnosti skrývají křehkou a nervózní duši. Daří se jim však dobře maskovat své pocity tím, že se zdají být rozhodní a stabilní ve svých myšlenkách a vždy respektují pravidla a společenský řád.

Podle této teorie nejsou ženy s touto krevní skupinou příliš nakloněny se vdávat a nejsou nadšeny myšlenkou být matkami. Naopak, muži s touto krevní skupinou jsou přitahováni ženami krevní skupiny 0 a velmi nadšeni myšlenkou manželství a rodinného života.

Krevní skupina 0

Lidé, kterým v žilách koluje krev skupiny 0, mají duši bojovníka, ale také duši klidnou a velkorysou. I když nenechávají své pocity zářit, jsou to velmi společenští a otevření lidé. Kromě toho mají schopnost dobře ovládat své emoce. V lásce respektují osobnost svého partnera, jsou rozhodní a vědomi si svých schopností. Ve skutečnosti neradi přijímají podřízenou roli, vždy se snaží dosáhnout úspěchu.

Zdroje: genteditalia.org, verywellmind.com