Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou vynikající kuchaři, a to jak ženy, tak muži. Tito lidé zbožňují krásu ve všem, jídlo nevyjímaje. Býci mají velký smysl pro vaření, rádi také vaří pro ostatní a dokáží pokrmy skvěle dochutit. Pro tyto lidi vaření není jen příprava jídla. Vaření totiž považují za umění a celý postup od výběru receptu až po servírování pokrmu na stůl si patřičně užívají. Jakékoli špatné jídlo jim proto zkazí na dlouho náladu během několika minut. Důsledně dbají i na výběr ingrediencí, za které neváhají utratit i více peněz, protže kvalita je pro ně důležitá.

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidé narození ve znamení Raka jsou nejlepšími domácími kuchaři, jaké jste kdy potkali. Jejich kulinářské techniky jsou vynikající, milují vaření a nejraději připravují jídla pro svou rodinu a blízké. A nejen to, cítí požitek z toho, jak si na jejich pokrmech lidé pochutnávají. Úsměv a pochvala je pro ně ta největší odměna.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zrozenci ve Vahách se snad narodili s vařečkou v ruce. Mají přirozený talent, rádi během vaření improvizují, nedrží se příliš daných receptur. Jejich chuť je extrémně vyvinutá, stejně tak čich, dokáží tak dokonale sladit jednotlivé ingredience a koření. Jsou také velmi zruční, s ostrými noži si počínají velmi obratně a rádi sledují pořady o vaření. Připravovat pokrmy jim činí neobyčejnou radost a vaření je pro ně relax.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Možná vás to překvapí, ale mezi dobré kuchaře patří i Kozorozi. Na rozdíl od znamení Vah však neimprovizují a striktně se drží dané receptury. Vždy mají zásobu zajímavých a chutných receptů pro každou příležitost a každou věkovou skupinu. Pokrmy, které poctivě připravují, chutnají skvěle, talent rozhodně nezapřou. Navíc jsou to kulinářští experti, o každé ingredienci dokáží vyprávět zajímavé příběhy, rádi studují nové kulinářské postupy. Z Kozorohů se stávají elitní kuchaři v těch nejlepších restauracích světa, jsou totiž extrémně pracovití.

Právě vyšel speciál časopisu Vlasta Horoskopy 2023

Najdete v něm hvězdné předpovědi od jedné z nejlepších českých astroložek Jarmily Gričové. Zajímá Vás, co vás čeká v lásce, vztazích, financích i kariéře a na co se zaměřit v příštím roce? Jako bonus v časopise najdete velký a podrobný úvod do numerologie, díky kterému se stanete znalcem. Pokud jste ještě neslyšeli o reflexní terapii, i tu vám speciál Vlasty Horoskopy 2023 představí.

V prodeji za 59 Kč nebo k objednání ZDE.


Zdroje: bestlifeonline.com, astrotalk.com