Beran (21.3. - 20.4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou jedno z nejvíce tvrdohlavých a podrážděných ve zvěrokruhu. Jsou tak labilní, že se velmi rychle rozhněvají. Pokud se během hádky nepostavíte na jejich stranu, stanou se defenzivní, připraveni bojovat o souhlas a uznání od všech přítomných. Beran byl zrozen k tomu, aby vedl válku proti celému světu i v maličkostech.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou rozdvojená osobnost, která je někdy i vtipná a bleskově mění nálady. Tyto ženy vzplanou zejména tehdy, když mají pocit, že byli uraženy nebo jim bylo ukřivděno. Také mají tendenci pomlouvat, bývají hádavé a zraňují i ​​city nejbližších lidí.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štír je skutečný hurikán, zemětřesení, ničivá pohroma, který smete všechny druhy protivníků. Na rozdíl od ostatních znamení však rychle vypustí páru a dokážou se i omluvit. Není však možné odolat Štírovi, nejkouzelnějšímu a nejzáhadnějšímu znamení zvěrokruhu!

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ženy narozené v tomto znamení jsou extrémně ohnivé a útočí bez ohledu na to, kdo je přítomen a kolik lidí je zapojeno do diskuse. Přehnaně sebevědomé svými schopnostmi, které nikdy nezpochybňuje, pokračuje v boji, i když je jeho chyba evidentní. Žádné uspokojení nenachází, dokud se protivník nevzdá, nejčastěji z vyčerpání. Ještě lepší je nečelit jí, i když její hněv trvá jen pár minut.

Zdroje: isolo.altervista.org, www.aazdravi.cz