Beran (21.3. - 20.4.)

Berani mají obecně se svými rodiči skvělý vztah. Jsou velmi odvážní a dostatečně silní, aby se postavili na vlastní nohy, a proto si jich členové jejich rodiny velmi váží. Úcta je vzájemná a i rodiče milují je. Berani si váží svých rodičů, protože si uvědomují, jak moc přispěli k tomu, kým jsou nyní. Dokáží spolu trávit hodně času a také si vzájemně pomáhají. Beran je pořádně tvrdohlavý, ale tváří v tvář svým rodičům je neuvěřitelně krotký.

Býk (21.4. - 21.5.)

Děti Býci své rodiče zbožňují. Hluboce oceňují úsilí svých rodičů, všechno to, co dokázali a váží si jejich životní moudrosti. Ctí své rodiče, protože ví, že se na ně mohou za jakýchkoli okolností spolehnout. Mohou spolu trávit dovolenou, víkendy, zřídkakdy si lezou na nervy. I když jsou Býci poměrně vznětliví, v komunikaci s rodiči jsou klidní a trpěliví. Nikdy by si nedovolili na ně být jakkoli hrubí.

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidé narození ve znamení Raka jsou na svoje rodiče napojeni již od útlého věku. Vzhlížejí k nim jako malí a neopustí je to ani v dospělosti. Považují je za úžasné bytosti, a pokud mohou, o své rodiče se pečlivě starají. Jednou z jejich hlavních priorit je zajistit rodičům bezpečí a pohodu. Raci mají silně vyvinutý cit pro rodinu, často pořádají rodinná setkání, je pro ně důležité, aby se jejich děti stýkali s prarodiči, a učí je stejné lásce k nim, jakou mají oni.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové mají ke své rodině hlubokou náklonnost a úctu. Pracují extrémně tvrdě a snaží se zvyšovat prestiž rodiny. Udělají vše pro to, aby udrželi štěstí svých rodičů, rádi s nimi tráví svůj volný čas a svěřují se. Říká se, že když se provdáte nebo oženíte s Kozorohem, musíte počítat s tím, že si berete i všechny členy jeho rodiny. Kozoroh si potrpí na rodinné obědy, večeře, ale i výlety. Často chodí ke svým rodičům pro rady, rád s nimi diskutuje. Pro Kozoroha je samozřejmé, že se ve stáří o rodiče láskyplně stará.

Související články

Zdroje: www.pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com