Lev (23.7. - 22.8.)

Tito rození vůdci vždy prosperují z tvrdé práce. Bez ohledu na to, co dělají, lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou úspěšní ve všem, co dělají. Lvi bývají velmi dominantními osobnostmi a nesnesou, aby na ně někdo na pracovišti tlačil. Vždy tedy pracují dvojnásobně, aby dosáhli pozice moci, kde jim nikdo nemůže rozkazovat. Právě toto bývá nejčastěji ten důvod, že obětují své vztahy, aby této moci dosáhli.

Beran (21.3. - 20.4.)

Pokud jde o ambice a motivaci, ohnivé znamení Berana vždy stojí na prvním místě v seznamu. Berani žijí rychlý život a to, co jim dodává energii pro životní motor, je uznání. Z tohoto důvodu si pečlivě volí své povolání, aby mohli uskutečnit své plány a vize. A to za jakoukoli cenu. Neváhají opouštět své partnery jen proto, aby mohli vyniknout ve své kariéře.

Panna (23.8. - 22.9.)

Lidé narození ve znamení Panny musí žít v dokonalosti a jsou rádi opojeni úspěchem. Jediné, na čem v životě Panny záleží, je síň slávy, kde lidé spojují jejich jméno s tím nejlepším.

V práci jsou zcela seriózní a musí mít absolutní klid na práci, aby se mohli soustředit na všechny úkoly. Ty musí Panny plnit bez jediné chybičky. Je pro ně tak velmi snadné vzdát se dloholetých vztahů a partnerů, kteří by je v práci vyrušovali.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Není žádným tajemstvím, že Střelci milují svou svobodu, jsou to nadšené a svobodomyslné osobnosti. Střelce nemůžete nikdy svázat láskou. Lidé narození v tomto znamením vždy hledají způsoby, jak růst, a ať si vyberou jakoukoli profesi, pracují s maximálním nasazením, aby dokázali, že jsou nejlepší. Jejich budoucnost je vždy spíš spojena s kariérou než s milostným partnerským vztahem.

Související články

Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, pinkvilla.com