Lev (23.7. - 22.8.)

I když si to neradi přiznávají, ty ženy, které se narodily ve znamení Lva, mají opravdu měkké srdce. I když musí dávat najevo svou sílu, ve skutečnosti jsou to nesmírně emotivní osobnosti, které dokážou pohnout i těmi nejneočekávanějšími situacemi.

Čím více se bude žena ve Lvu snažit skrývat své něžné srdce, tím více to bude lidem kolem ní patrné. Bohužel takové široké srdce přiláká i osoby, které se toho budou snažit využít a ženy ve Lvu jim často hloupě naletí.

Štír (24.10. - 22.11.)

V našem žebříčku překvapivě najdeme i všechny ženy narozené ve znamení Štíra. Ve skutečnosti toto znamení není jen vůdce, hráč a člověk bez skrupulí. Štír je také znamením, které má velké srdce, a i když se stále soustředí na úspěch, cítí, že mu něco chybí.

Ženy narozené ve Štíru dokážou být skutečně velkorysé a obětavé, protože mají upřímně rády ostatní, zvláště ty, kteří neměli stejné příležitosti jako oni. Někdy však příliš věří špatným lidem.

Rak (22.6. - 22.7.)

Překvapilo vás, že na třetím místě našeho dnešního žebříčku jsou ty, které se narodily ve znamení Raka? Není to vůbec překvapivé, protože není nikdo s jemnějším srdcem než Rak. Toto znamení má srdce, které je vždy připraveno vykrvácet: stačí, když vidí někoho trpět.

Zatímco ostatní žertují nad romantickým seriálem, žena Rak si utírá slzy, často se opravdu nemůže ubránit dojetí. Jsou to opravdová něžná srdce a někdy až příliš, takže je často považují ostatní za přihlouplé a naivní.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

I když se jedná o převážně individualistické a také trochu sobecké znamení, Kozoroh je schopen projevit své měkké srdce, ale trvá to hodně dlouho. Jakmile se nad někým jednou v životě slituje, už mu bude pomáhat na věky věkův.

Problém je v tom, že je žena Kozoroh natolik ohromena svými soucitnými pocity, že nedokáže rozlišit, když ji někdo začne využívat. Z ostražitého Kozoroha se pod návalem těchto emocí stane naivka.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Není překvapením, že v tomto žebříčku najdeme i ženy narozené v Rybách. Jsou to milé a něžné osoby, mají nejjemnější srdce z celého zvěrokruhu, což jim způsobuje problémy. Zrozenci ve znamení Ryb bývají často náladoví. Takové ženy často pláčou, často se smějí, jejich pocity se mění jako aprílové počasí. Jejich citlivost je často přivádí na slepou kolej, obvykle začnou hloupě důvěřovat zlým lidem, kteří jim ubližují.

Zdroje: www.instanews.it, timesofindia.indiatimes.com