Štír (24.10. - 22.11.)

Toto znamení ovládané Marsem má tendenci být netrpělivé a snadno vidí, kde lze věci, lidi a situace zlepšit. Protože se neustále snaží vylepšovat, mohou být pro druhé poněkud obtížní. Nenávidí zbytečné řeči, díky čemuž se lidem, kteří je neznají, zdají být nevrlí. Není to však tak, že by byli všichni Štíři naštvaní, jen se intenzivně zajímají o dokonalost a potřebují přátele, kteří tomu rozumí. Pokud chtějí být sami, bývají zadumaní a nepřístupní, lepší je, když je necháte být, protože byste je mohli zbytečně podráždit.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnáři očekávají, že se ostatní budou chovat přesně tak, jak chtějí, a co je nejdůležitější, budou s nimi souhlasit v jejich teoriích. To vede ke zklamání, když přátelé a rodina vyjadřují odlišné názory. Tito lidí bývají pěkně mrzutí, když ostatní neplní jejich vysoké ideály. Když jsou Vodnáři ve stresu a věci nejdou podle jejich představ, mohou být prostě pěkně “kyselí”.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové se snaží vždy dělat to nejlepší a očekávají, že ostatní budou pracovat stejně tvrdě. Jsou pěkně nevrlí když lidé kolem nich nevynakládají tolik úsilí jako oni. Pokud vás Kozoroh uvidí nic nedělat, dokáže být pěkně mrzutý. Tito muži bývají vážní a samotářští a výrazně netrpěliví.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Toto vodní znamení je emocionální a citlivé, což může vést k častým zasmušilým náladám. Tito muži kolísají mezi touhou být společenští a touhou se uzavřít sami do sebe a žít ve svém snovém světě. Jakmile je někdo z jejich fantazií vyruší, dokáží být nesnesitelně mrzutí.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou extrémně zdvořilé, ovšem jen do té doby, dokud věci jdou podle jejich představ. Tito muži nesnášejí, když je ostatní neposlouchají. Navíc mají vysoká očekávání, která jim, když nejsou naplněna, způsobují děsivé nálady. Toto znamení je často nešťastné, protože je nejkritičtějším znamením a muž v Panně si vždy najde něco, na co si stěžuje.


Zdroje: bestlifeonline.com, astrotalk.com