Ryby (21.2. - 20.3.)

Ženy zrozené v Rybách si v hloubi duše slibují, že se už nenechají zneužít, ale nijak se nikdy nepoučí a často dávají lidem příležitost s nimi opakovaně manipulovat. Ryby jsou velmi citlivé (někdy až příliš citlivé) a mají dobré instinkty, kdyby je tak ale poslouchaly. Mají tendenci být idealistické a chtějí v lidech vidět to nejlepší. Měli by více důvěřovat svému vnitřnímu hlasu.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou jedním z nejlaskavějších a nejdůvěryhodnějších znamení zvěrokruhu, což je na jednu stranu úžasné, na druhou stranu to pro ně může být zničující. Někteří lidé jejich naivní důvěřivosti totiž s gustem zneužívají. Tyto ženy se musí naučit nedělat stejné chyby znovu a znovu.

Beran (21.3. - 20.4.)

Berani jsou nejdůvěřivější, když jsou zamilovaní. A chtějí té lásce věřit, i když jim všichni kolem říkají, aby si dávali pozor. Zamilovaný Beran ignoruje svůj vnitřní hlas, který ho varuje. Jakmile jsou ženy zrozené v Beranu oddány, jedou plnou rychlostí, nikdy nešlápnou na brzdu, a i když jsou za jiných okolností poměrně realistické, pokud jde o lásku, stávají se skutečnými naivkami.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Naivní ženy narozené ve Střelci nedokáží odhadnout toho, koho mají právě před sebou. Často na svých dobrodružných cestách naletí nepoctivému taxikáři, nechají se okrást nebo podvést. Očekávají, že lidé budou přátelští, ale není tomu tak vždycky.

Související články

Zdroje: thoughtcatalog.com, www.yourtango.com