Býk (21.4. - 21.5.)

Toto znamení má pověst dětinského a tvrdohlavého člověka a odmítne dělat cokoli, co nechce, podobně jako nezralé malé dítě. Pokud někdo zkusí Býkovu trpělivost nebo mu dokonce odmítne dát to, co chce, dočká se pěkně rozhněvaného malého chlapce a ne dospělého muže.

Lev (23.7. - 22.8.)

Chválit a obdivovat. To vyžadují Lvi, podobně jako malé děti. Jakmile se jim toho nedostává a nejsou středem pozornosti, očekávejte záchvaty vzteku. Lvi milují, když je v jejich životě nějaké drama a mohou přinést chaotickou energii, kamkoli jdou.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou pověstní svojí oboustranností a jedna z těchto stran může být extrémně dětinská, ba dokonce praštěná. Důvod jejich nezralosti tkví právě v jejich dvojí povaze. Někdy jsou z nich vážní dospělí, jindy zase drzé děti. Protože jim vládne Merkur, podvodník, Blíženci mohou být impulzivní a upovídaní, trošku proradní a také pasivně-agresivní.

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci mají sice tvrdou skořápku, ale uvnitř jsou zranitelní. Může pro ně být náročné otevřít se lidem a vyjádřit své skutečné pocity. To může vést k velmi nezralému chování. Raci se někdy nechají ovlivnit i záští. Trpí na frustrace, které je mohou přimět uchýlit se k myšlenkovým hrám nebo manipulaci, aby dosáhli výsledku, po kterém skutečně touží.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelec je znám svým občasným divokým chováním, které se může promítnout do nezralosti, nespolehlivosti a prokrastinace. Nečekejte, že Střelec bude klidně mluvit o svých problémech. Místo toho udělá věci, které vás překvapí, protože nepřemýšlí o jejich důsledcích. Střelec také bývá dětsky upřímný, ale může tím zranit a později toho většinou lituje.

Beran (21.3. - 20.4.)

Odhodlaný Beran je zvyklý dostat přesně to, co chce. Pokud ne, pocítíte jeho vztek. Toto znamení je proslulé svými záchvaty vzteku a svým sklonem k absurdním dobrodružstvím, která je přivádějí do problémů. Pokud jeden drobný detail nevyjde podle jejich představ, začnou být protivní a hádaví. Beran může být drzý, dětský a netrpělivý.


Zdroje: bestlifeonline.com, YourTango.com