Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jak je typické pro jejich způsob bytí, lidé narození ve znamení Blíženců předvádějí svou bezohlednost prakticky každý druhý den. Pokud se tito muži cítí milováni a pochopeni, jejich bezohlednost není tak patrná, ale když věci nejdou dobře nebo se cítí nějakým způsobem obětí nepříjemné situace, jejich úroveň empatie má tendenci klesat. Dokáží předvést takovou míru bezohlednosti, že se jim určitě nechcete dostat do blízkosti.

Rak (22.6. - 22.7.)

Muži narození ve znamení Raka jsou složití. Jejich způsob vidění věcí je ve skutečnosti natolik osobní, že nechává prostor pro různé pochybnosti. Jejich nálady jsou proměnlivé a také jejich chování, jednu chvíli milují a jsou šťastní, v okamžiku se jejich chování ale změní v natolik bezohledné, že ubližují svým blízkým, právě těm, které ještě včera tolik milovali. A to bez sebemenšího pocitu viny.

Lev (23.7. - 22.8.)

Zrozenci ve Lvu tolik milují vypadat velkoryse. Jenže pokud se naskytne příležitost být první a nejlepší, neberou si servítky. Mohou jít daleko za hranice bezohlednosti, které si lze představit, a nemají žádné výčitky svědomí. V období, kdy se jim daří a vše šlape podle jejich představ, byste to do nich neřekli, jakmile se situace obrátí proti nim, raději se otočte a vezměte nohy na ramena.

Panna (23.8. - 22.9.)

Muži ve znamení Panny jsou lidé, kteří svou bezohlednost projevují v případě své nespokojenosti. Ta u tohoto znamení zvěrokruhu pramení ze stresu, že vše není dokonalé, pečlivé, zorganizované. Jakmile jsou někteří lidé v blízkosti Panny příliš bohémští a nepořádní, zvedne se v tomto znamení taková vlna bezohlednosti, že to mnohdy překvapí i je samotné. Tito muži se v takových případech těžko ovládají a umí být pěkně drsní.

Zdroje: ildunque.it, www.chedonna.it