Panna (23.8. - 22.9.)

Lidé narození ve znamení Panny jsou známé tím, že jsou nejorganizovanějším znamením, jsou to puntičkáři, kteří musí mít ve všem perfektní pořádek. Ke všemu mají velmi systematický a pečlivý přístup. Žít s Pannou nebo s ní sdílet pokoj může být náročné, protože vám bude neustále připomínat, abyste uklidili a udržovali své okolí čisté. Dokáže je vystresovat i to, když se na stole povaluje jeden zmačkaný papírek.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou extrémně organizovaní a nemohou si dovolit žít ve špinavém prostředí. Jsou také doslova šílení na hygienu a prostředí kolem nich musí být dokonale vydesinfikované. Souvisí to s jejich nepružností a tvrdohlavostí. Nedejbože, abyste si neumyli ruce, když k nim přijdete na návštěvu. V tašce i batohu s sebou Býci často nosí vlhčené ubrousky či desinfekční gely.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Toto tvrdě pracující znamení přistupuje k životě a prostředí, ve kterém žije, velmi pečlivě. Kozorozi chtějí mít vše naplánované, preferují také minimalistický životní styl s minimem věcí, které jsou pro ně naprosto zásadní. Víc nic nepotřebují. Čistota je samozřejmostí, a i když jsou poměrně klidné znamení, dokáže je vytočit jakákoli skvrna na podlaze či na stole.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi musí žít v naprosté čistotě. Mívají hodně věcí, většinou oblečení a bot, proto neustále něco srovnávají, uklízejí a přerovnávají. Každá jejich věc má své místo. Nesnáší hory špinavého oblečení. Jsou také velmi teritoriální, a proto nemají rádi, když do jejich pokoje vstoupí někdo jiný a udělá v něm nepořádek.


Váhy (23.9. - 23.10.)

Zrozenci ve Vahách jsou zvláštní typy lidí. Doslova žijí uklízením a čištěním. Jedna z jejich horších vlastností je i to, že velice rádi poučují druhé o čistotě, zejména své partnery. Váhy jsou také velmi elegantní a všeho, čeho se dotknou, se stane také upraveným, vkusným a čistým. Často to však se svými nároky na čistotu přehánějí.


Zdroje: bestlifeonline.com


www.pinkvilla.com