Rak (22.6. - 22.7.)

Raci, podobně jako jejich krabí protějšky, mají tvrdé vnější skořápky, takže na první pohled mohou působit jako odolné bytosti. Opak je pravdou. Ženy zrozené v Raku skrývají pod tvrdou skořápkou extrémně citlivou duši. Tak moc se obávají, že je někdo zraní. Rakovi vládne Měsíc, který mění jeho emoce každé dva až tři dny, takže jsou jak na horské dráze.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Vodní znamení jsou známá tím, že jsou intuitivní a obzvláště zranitelná. Ženy narozené ve znamení Ryb jsou obzvláště empatické, což pro ně bývá velmi vyčerpávající. Často se tak uzavírají sami do sebe a žijí ve svém vnitřním světě.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři jsou hlubocí a emocionální lidé a svou stejně intenzivní citlivost často skrývají. Štíři jsou vášnivé, ale překvapivě ne ohnivé znamení. Místo toho jsou často nepochopeným, temperamentním vodním znamením. Alfano vysvětluje, že jejich „rychlý jazyk a chytrý důvtip navenek“ ve skutečnosti maskuje jejich tajnou potřebu „utéct a schovat se pod peřinu“. Buďte tedy opatrní, co říkáte Štírovi. Mohou se na vás vrhnout, pokud se cítí napadeni, ale nejsou naštvaní, jen jsou často špatně pochopeni a jsou křehcí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelec je znamením dobrodružství a slepého optimismu. Svět může být krutým místem a city žen tohoto znamení bývají občas zraněny. Střelci nemají rádi, když se jejich sny nemohou splnit, hodně je to rozhodí a dokážou propadnout trudomyslnosti.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy se často stávají právníky, protože se tak zaměřují na spravedlnost. Kvůli jejich snaze o rovnost jsou také citliví na lež. I ženy v tomto znamení nemají rády jakýkoli druh podlosti, protože věří, že svět by měl být vyvážený. Jakmile se setkají s falešností, necítí se dobře.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi jsou králové a ženy zase královny džungle, ovšem jejich síla neznamená, že by jim chyběla citlivost. Všechno je v jejich srdci, které je sice velké a otevřené všem, ale také zranitelné a hodně citlivé. Ženy zrozené ve Lvu se jeví jako silné a odvážné, ale jako znamení ohně jsou přirozeně intuitivní. Jejich citlivost a zranitelnost se projevuje zejména, když jsou zamilované.


Zdroje: YourTango, bestlifeonline.com