Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha bývají docela drzí. Když chtějí, jsou brutálně přímí, a pokud je něco vyvede z rovnováhy, umí být tak drsní, že ostatní bývají šokováni. Když se stane něco, co si usmyslí, nečekají na nic a nikoho! Vydají se na dobrodružství, odhodlaně, neomaleně, ničeho se nebojí a svou drzostí často i mnohého ve svém životě kupodivu dosáhnou.

Rak (22.6. - 22.7.)

Že jsou zrozenci ve znamení Raka v žebříčku nejdrzejších znamení zvěrokruhu celého horoskopu, je jistě pro některé velkým překvapením. Tak něžné, laskavé, roztomilé a plaché znamení? Ve skutečnosti se ti, kdo se narodili ve znamení Raka, nebojí ukázat. Zvyšují hlas a jsou vždy (nebo téměř vždy) připraveni vyzvat ostatní ke konfrontaci. Pokud se je pokusíte uvést do rozpaků, Raci na to okamžitě zareagují a ještě více vás svou drzostí ztrapní. Pozor na ně!

Lev (23.7. - 22.8.)

Proč jsou lidé narození ve znamení Lva také v tomto žebříčku? Jsou extrémně drzí! Pro Lva nestačí mít málo, musí mít hodně. Všeho. A když to Lvi nedostanou, začnou být pěkně oprsklí. Řeknou komukoli cokoli do očí, přijmou jakoukoli výzvu a nemohou se dočkat, až vám ukážou, kam až je jejich (téměř) neomezená drzost může zajít. Jejich drzost pramení také z potřeby být stále středem pozornosti.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panna je obzvláště drzé znamení, protože ve skutečnosti nemá žádné zábrany. Nebojí se vystupovat způsobem, který se ostatním může zdát drsný nebo hrubý, a proto nejenže nikdy neodmítne žádnou výzvu, ale ani si neklade meze při jejím řešení. Panny jsou opravdu drzé: dokážou mluvit s cizími lidmi, říct vám cokoli do očí a neočekávají žádné strašlivé následky.

Související články


Zdroje: ildunque.it, www.chedonna.it