Beran (21.3. - 20.4.)

Arogance

Když nedostanete to, co chcete, dokážete být tak vzteklí, že je lepší, když se vám ostatní vyhnou. Nemluvě o tom, že existuje jen jeden názor, který stojí za to ctít, a to ten váš, protože jste Beran, a to znamená, že máte vždy pravdu a že o ní není sporu. Nikdy. Jste nejodhodlanějším znamením zvěrokruhu a budete ostatní tak dlouho tlačit tam, kam chcete, až se vám to skutečně podaří. Lidem kolem vás tím však lezete na nervy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tvrdohlavost

Máte pověst nejtvrdohlavnějšího znamení zvěrokruhu. Ano, je to pravda, a navíc býváte také nepříjemní. Zatímco si myslíte, že jste zdravě sebevědomí, když si neustále trváte na svém, ve skutečnosti je tato vaše vlastnost dost otravná. Neposloucháte ostatní a nepřijímáte jiné názory. Ostatní vám ustoupí jen proto, abyste jim už dali pokoj.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nedůtklivost

Všechny už kolem začíná vyčerpávat, že se stále nemůžete o něčem rozhodnout. Vědí, že se ve vás ukrývají dvě osobnosti, což znamená dvojitý zmatek, dvojité váhání. Ve skutečnosti však nikdy k ráznému rozhodnutí stejně nedojdete a ostatní jen čekají a čekají, zatímco je ignorujete a jste pořádně nedůtkliví a podráždění.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Faleš

Snažili jste se lidi kolem přesvědčit, že jste ten dokonalý člověk, který se skládá z lásky, světla a pravdomluvnosti za každých okolnost. Pravdou však je, že jste úplně stejní jako ostatní, takže občas taky neříkáte pravdu. Tuhle vaši falešnosti už ostatní prokoukli a leze jim pěkně na nervy.

Lev (23.7. - 22.8.)

Vychloubání

Myslíte si, že jste lepší, než ve skutečnosti jste. Vaše řeči o tom, že jste nejlepší, nejchytřejší, nejvzdělanější a nejkrásnější už leckoho unavují. To, že se zajímáte třeba o umění, z vás ještě nedělé umělce, tak ze sebe nedělejte něco, co nejste.

Panna (23.8. - 22.9.)

Odsuzování


Trápí vás vlastnost, se kterou si nevíte rady. Neustále někoho soudíte a hodnotíte, za což mohou vaše vrozené sklony k puntičkářství. Lidé kolem vás to nesnášejí, takže nakonec všechny od sebe izolujete a hrozí, že ze svého života vyloučíte i ty, kteří vás skutečně milují a mají rádi.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pasivní agresivita

Neumíte slovy vyjádřit svoje pocity, zejména frustraci, hněv nebo zlobu. Místo toho to dáváte najevo činy, kterými ostatním ubližujete. Můžete být sarkastičtí, falešní, některé váhy si libují i v naschválech, některé dokonce utečou, jen aby se nedostaly do konfliktu. Lidé kolem vás prostě nemohou vystát, že neumíte říct, co máte na mysli.

Štír (24.10. - 22.11.)

Být středem pozornosti

Máte prostě všechno jinak, než ostatní… Jste nejpřitažlivější, nejvýstřednější, umíte být pěkně sobečtí, někdy i kapku zlí. Pro lidi kolem vás tato vaše touha být středem pozornosti může být dost otravná. Nesnažte se za každou cenu na sebe upoutat pozornost a zkuste být někdy úplně obyčejní a nenápadní.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Povýšenost

Není nic špatného na tom být v určité momenty v životě sám. Jenže u vás je vaše odmítavost už trochu přes čáru. Odmítáte navazovat přátelské vztahy, nechcete mít kolem sebe lidi, izolujete se i od kolegů v práci, jste prostě solitér. Proč ne, ale netvařte se u toho tak kysele, když se s vámi někdo snaží sblížit. Vaše povýšené chování už lidi kolem vás nebaví.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Potlačování emocí

Každý den, každou hodinu, neustále potlačujete své pocity až jednoho dne pohár přeteče a z vás všechno vyjde ven. Vypadá to, že se snad chcete lidem kolem sebe mstít, když se na ně celou dobu usmíváte, ale uvnitř si o nich myslíte to nejhorší a jednou jim to všechno pěkně naservírujete. O pomstu tady nejde, jste prostě takoví, jenže touto vlastností ničíte svoje vztahy a lidé vás za to nemají rádi. Ubližujete jen sami sobě.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Manipulátor

Rádi mlčíte. To je všechno v pořádku, dokud samozřejmě lidé kolem vás nezjistí důvod. Často se přistihnete, že s lidmi rádi manipulujete. Sklouznete i ke lži a neupřímnému chování, jen abyste dosáhli svého. Prochází vám to většinou dost dlouho, než narazíte na někoho, kdo se vám postaví.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Přecitlivělost

Na první pohled tato vlastnost nemusí patřit mezi ty nejhorší, jenže ve vašem případě už lidem kolem vás leze pěkně na nervy. Projevuje se totiž častým fňukáním a pláčem nad nespravedlností tohoto světa a stěžováním si, jak jsou na vás všichni zlí. Dokud se nevzchopíte a nezačnete se sebou něco dělat, přestanete s obviňováním okolí za to, co se vám v životě děje, budete přicházet o dobré lidi ve svém životě.

Zdroje: www.yourtango.com, timesofindia.indiatimes.com