Býk (21.4. - 21.5.)

Muži Býci jsou na prvním místě tohoto žebříčku. Pro udržení harmonie v domě by udělali téměř cokoliv, ať už jde o vaření, úklid nebo nákupy potravin. Muži Býci jsou ochotni zavázat se ke vztahu, pokud jsou si jisti, že je jejich partnerkou ta správná. Bývají laskaví, jemní a pro své milované dokáží hodně obětovat. Manželství berou vážně a zřídkakdy se rozvádějí z vlastní vůle.

Panna (23.8. - 22.9.)

Muži Panny obsadili v tomto žebříčku druhé místo. Jsou ti nejvěrnější ze zvěrokruhu. Důvěra je něco, čeho si v manželství velmi váží. Bývají spolehlivý, oddaní a uctiví. Muži Panny milují harmonii ve svých vztazích, nejsou přirozeně žárliví, majetničtí nebo lhostejní. Bývají i nenapravitelní romantici, i když byste to do nich neřekli.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Muži Váhy dlouho hledají tu správnou partnerku. Musí si být jistí, že je jejich volba správná a vyrovnaná, mívají pak skvělé manželství a vztahy. Vášnivý, ambiciózní muž Váhy si váží ženy, která miluje sama sebe. Zatímco soudy jiných lidí mohou občas otřást jeho sebevědomím, pomůže své ženě cítit se nádherně a mocně způsobem, jakým se on sám cítit nemusí.

Rak (22.6. - 22.7.)

Prioritou Raka je rodina, a proto je považován za jednoho z nejlepších manželů. Je to soustředěný, zodpovědný a oddaný muž. V manželství bude soucitný a loajální, respekt je pro něho velmi důležitý. Pokud není respektován, může mít potíže s vyjadřováním lásky. Má mnoho pocitů, které chce sdílet s osobou, se kterou prožije hodně času a celý život.


Zdroje: www.askmanisha.com, timesofindia.indiatimes.com