Býk (21.4. – 21.5.)

Býk ví, jak přimět svou ženu, aby se cítila milovaná a šťastná. Je loajální, upřímný a romantický. Muži tohoto znamení zvěrokruhu vždy hledají stabilitu ve vztazích, a to je pro ně to nejdůležitější. Jejich partnerky se cítí milovány, respektovány a hýčkány. Vždy tu pro vás budou a postarají se o vás.

Lev (23.7. – 22.8.)

Lev je věrný až do morku kostí a má spoustu pochopení. Své partnerky zasypává pozorností, láskou a spoustou obdivu. Lvi často vědí, jak překvapit a hýčkat své ženy dárky, velkolepými gesty, okázalými večeřemi a společným cestováním. Budou vás také podporovat ve všem, co děláte.

Rak (22.6. – 22.7.)

Muži narození ve znamení Raka mají ohromně vyvinutý smysl pro rodinný život. Chtějí trávit čas se svou partnerkou, které neustále projevují lásku. Rádi dělají tomu druhému radost a jejich laskavé srdce udělá cokoli, aby ženu, kterou milují, udělali šťastnou.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Partneři zrození v Rybách rádi své ženy rozmazlují a dělají jim radost. Podstatné je, že se cítí šťastné, spokojené a milované. Vždy jsou připraveni poskytnout útěchu a náruč. Dávají najevo svou sílu hlavně proto, aby dokázali své milované, že je s nimi v bezpečí.

Zdroje: www.slobodenpecat.mk, www.elle.cz