Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou známí tím, že jsou velmi vyrovnaní a vynikají ve světě rodičovství díky své schopnosti zůstat za všech okolností nohama na zemi. I když o nich může být známo, že jsou někdy tvrdohlaví, co se týká vztahu ke svým dětem, vždy je povzbuzují, učí je, jak být asertivní a zapálení pro všechno, co dělají. Býci jsou nesmírně spolehliví a pro své děti udělají cokoli.

Rak (22.6. - 22.7.)

Je obecně známo, že Rak je rodinný typ, a tak i jako otcové bývají Raci skvělí a obětaví. Se svými dětmi prožívá muž narozený ve znamení Raka všechny jejich strasti a radosti, chová se k nim velmi citlivě. Táta Rak své děti vždy vyslechne a poskytne jim dobré rady a slova útěchy. Zajímá se o jejich život, i když vylétnou z rodinného hnízda a je s nimi neustále v kontaktu.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Umělecký, emocionální, soucitný a velkorysý. To jsou jen některé z vynikajících vlastností otců narozených ve znamení Ryb. Tito tátové jsou fantastičtí. Podporují své děti v kreativitě a rozvíjejí ji, někdy jsou až příliš citliví, ale bývají spravedliví. O své děti pečují s nesmírnou láskou. Muži v Rybách mají široké srdce, pro své děti by udělali všechno na světě a musí jim být stále nablízku.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Otcové narození ve znamení Vah se vždy snaží udržet věci v rovnováze. Právě férovost muže ve Vahách je jednou z jeho nejlepších vlastností, kterou jeho děti ocení, zejména ve starším věku. Ke svým potomkům přistupují spravedlivě, neušlapávají jim cestičku, ale vedou je tím správnám směrem. Fungují jako dobří rádci a vždy dokáží pomoci.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Muži ve znamení Kozoroha bývají těmi nejlepšími otci. Jsou nesmírně odhodlaní a cílevědomí a tyto vlastnosti se snaží předat i svým dětem. Snaží se jakýmkoli způsobem nasměrovat své dítě na správnou cestu. Vzdělání je pro ně velmi důležité a chtějí, aby i jejich potomci vyrostli v inteligentní bytosti, byli praktičtí a měli všeobecný přehled o životě a světě kolem nich. Kozorozi bývají i hodně zodpovědní a tuto vlastnost se snaží vštípit i svým dětem.

Zdroje: donna.fidelityhouse.eu, timesofindia.indiatimes.com