Blíženci (22.5. - 21.6.)

Sestry Blíženci jsou nejlepší. Jsou zábavné, veselé, vždy vám naslouchají a dávají vám rady do života. Bez ohledu na to, jak těžký se váš život zdá, vaše sestra Blíženec vás podpoří, vždy podá pomocnou ruku a pomůže vám jít dál.

Rak (22.6. - 22.7.)

Pokud máte sestru Raka, buďte připraveni nechat se hýčkat její veškerou láskou a péčí. Ať je pro vás mladší nebo starší, zasype vás těmi nejhezčími věcmi a nikdy se nebudete cítit o nic ochuzeni.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy mají dobře vyváženou mysl. Kromě podpory svých sourozenců v obtížných situacích je také učí umění introspekce. Avšak v dobách, kdy jsou na vině jejich sourozenci, nehrají hru na obviňování, místo toho je přimějí uvědomit si to tím, že se propracují do jejich srdcí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Sestry narozené ve Střelci milují zábavu a jsou velmi dobrodružné. I když se můžete cítit pochmurně a smutně, vždy se můžete spolehnout na svou sestru Střelce, která vám zvedne náladu. Jsou to optimistické duše, které vám vždy dodají hodně energie.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Pokud máte sestru ve znamení Vodnáře a rádi jim říkáte všechno o svém životě, buďte si jisti, že vaše tajemství jsou u nich vždy v bezpečí. Dá se jim svěřit se vším, zůstanou vám věrné i po hořkosladkém konfliktu mezi vámi dvěma.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Sestry Ryby jsou velmi intuitivní, a i když skryjete své pocity a emoce, ony je vycítí a dokážou vám citlivě pomoci. Kromě toho, že vás budou hýčkat vašimi nejoblíbenějšími věcmi, dají vám i malé rady, které vám pomohou překonat těžké časy.


Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, www.express.co.uk