Ryby (21.2. - 20.3.)

Toto znamení raději naslouchá ostatním, než aby mluvilo za sebe. Ryby jsou známé tím, že se narodily jako psychologové, takže rády naslouchají problémům jiných lidí. Jsou velmi soucitné, takže když jim otevřete své srdce, rády vám pomohou. Jakmile se jim svěříte, budou s vámi spolupracovat a najdou řešení.

Rak (22.6. - 22.7.)

Rak je přítel, na kterého byste se měli obrátit, pokud jste v krizi. Tyto ženy jsou velmi empatické a jejich talent vcítit se do druhého člověka je velmi silný. S Rakem se budete cítit jako v domě svých rodičů, kde cítíte tolik potřebnou lásku a něhu. Těžké rozhovory jsou pro tyto ženy doslova chlebem a máslem. Protože Raci zbožňují přemítání o svých vlastních emocích a starostech, budou ochotni podpořit konverzaci, kde si lidé vymění své pocity a upřímné myšlenky.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Vzdušný element Vah je spojen s komunikací a potřebou intelektuální výměny. Váhy jsou znamením, které má tendenci soustředit svou pozornost na druhou osobu během rozhovoru. To je jeden z hlavních důvodů, proč jsou tyto ženy skvělými posluchačkami. Neváhejte a zastavte se u nich pro radu. Rády vás vylechnou.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Možná byste nečekali, že rezervovaný Kozoroh se dostane na seznam mimořádných konverzačních partnerů. Tyto ženy mají však klíčovou sílu: pozorně naslouchat a poskytovat praktické rady. Komunikace s ženami zrozenými v Kozorohu může být užitečná, protože dávají vodítka k řešení vašich problémů a moudré rady, co dělat v té či oné situaci. Na rozdíl od Ryb s vámi nebudou plakat, ale udělají vše pro to, aby vám ukázaly cestu i z té nejsložitější životní situace. Díky nim se vám uleví.


Zdroje: www.msn.com, bestlifeonline.com