Býk (21.4. - 21.5.)

Býka možná znáte pro jejich loajalitu a spolehlivost, díky čemuž jsou velmi vyhledávaným znamením zvěrokruhu. Cení si stability a bezpečí ve svých vztazích, což se často promítá do silného závazku vůči svým partnerům.

Navíc jsou tito muži a ženy smyslní a to z nich dělá skvělé milence. Jsou vášniví a rádi si dopřávají radosti života. Ve vztazích je Býk velmi pozorný k potřebám a touhám svého partnera, což z něj činí ideálního partnera pro ty, kteří hledají stabilní a pečující vztah.

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci jsou známí svou emocionální hloubkou a pečující povahou, díky čemuž jsou jedním z nejoblíbenějších znamení zvěrokruhu. Oceňují intimitu i spojení ve vztazích a jsou často velmi pozorní k potřebám svého partnera. Jsou také vysoce empatičtí, což z nich dělá skvělé posluchače a zdroje útěchy pro své partnery. Jejich kreativita a představivost se často promítá do romantických gest a překvapení, která připravují pro své blízké.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lidé narození ve znamení Lva jsou známí pro své sebevědomé a charismatické osobnosti, díky čemuž jsou vysoce atraktivní. Baví je být středem pozornosti a rádi zasypávají své partnery pozorností a náklonností. Lvi jsou také známí svou štědrostí, touží po tom, aby se jejich partneři cítili milováni a oceňováni. Ve vztazích jsou Lvi loajální a oddaní, což z nich dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají partnera, který je sebevědomý a spolehlivý.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zrozenci Vah mají šarm a sociální půvab, díky čemuž jsou velmi vyhledávaní. Cení si harmonie a rovnováhy ve svých vztazích a jsou často velmi zruční v komunikaci a řešení konfliktů. Váhy jsou také známé svou romantickou povahou, často se vyžívají ve velkolepých gestech a promyšlených překvapeních pro své partnery. Baví je být ve vztazích a daří se jim v prostředí, které podporuje intimitu, soulad a spojení.

Zdroj: Youtube


Zdroje: astrotalk.com, nypost.com/article